Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg kerüli a témát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kerüli a témát, direkt hülyének tetteti magát? (beszélgetést mellékelek)

Figyelt kérdés

Szóval két három napja hányingerem van néha, nem próbálkozunk babával, megszakítással védekezünk, én már nagyon szeretném ha lenne gyerekünk, de ő meg nem... Emiatt már volt egy szakításunk, ekkor azt mondta, hogy oké majd lehet gyerek. Erre van egy ilyen beszélgetés (chat-en)

Ő: na jó :) mitől van neked mindig hányingered?

ÉN: most azért mert sokat ettem 😀

illetve édeset

Ő: ühüm

Én: hát nem mentél el a közelben, vagy szeretnéd ha egy baba lenne a hasamban?

ő: nem

én: hát miért?

ő: nem mentem bele

éhes vagyok

van még kolbász is

meg tarja

Én: :(

Ő: mi baj?

Én: hát hogy nem szeretnéd hogy baba legyen

ő: miből gondolod?

én: mert ezt mondtad te

ő: ja

rosszul olvastam azt a mondatodat

amúgy mit jelent?

én: melyik?

ő: hogy elmentem a közelben

én: hogy ez mit jelent?

ő: igen

na jó

szerintem hagyjuk ezt 🙂

éhes vagyok

Ennyi... úgy érzem kezdi megint ugyanazt csinálni mint a szakításuk előtt, hogy tereli a dolgokat, hogy még véletlenül se kelljen válaszolni rá, hogy legyen-e gyerek vagy sem...

2016. nov. 28. 15:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Aha, annyira komolyan veszi az egész kapcsolatot, hogy azt nem tudja neked végre megmondani, hogy "nem akarok gyereket"... A párod nem akar gyereket, ezen mit nem lehet felfogni? Nem akar gyereket, de túl sok változást sem szeretne, így el van, visszaédesget téged néha, aztán kész. Nincs miben dűlőre jutni, ugyanis világosan megmondta neked, hogy NEM. A dűlőre jutni egy kérdésben nem azt jelenti ám, hogy "úgy döntöttünk, ahogy én akartam a végére".
2016. nov. 28. 16:09
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A fenti párbeszéd alapján mindketten gyerekek vagytok még, nagyon nem való még nektek a saját gyerek, de főleg nem egymástól!

30/N

2016. nov. 28. 16:12
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj... van olyan, hogy egy férfi MÉG nem áll készen a gyerekvállalásra, csak idő kell neki, stb. Előfordul. Az ilyen férfi azonban tisztázza a párjával, hogy mikor és hogyan képzeli el a dolgot. A szakítás, mint opció fel sem merül, ahogy nálatok történt. A másik meg, hogy ha egy férfinak még időre van szüksége, akkor a sürgetéssel csak elüldözni lehet. A legjobb úton haladsz efelé...
2016. nov. 28. 16:17
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itt senki nem fogja meggyőzni arról hogy miért is nem kellene a baba. De sajnos megakadályozni sem tudja senki hogy a hasonlók szaporodjanak.
2016. nov. 28. 16:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
24# sajnos...
2016. nov. 28. 17:29
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
vagy kerüli a témát vagy szellemi fogyatékos
2016. nov. 28. 18:00
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem téma kerülgetésről van szó, szimplán nem érti, hogy mit akarsz. Totál magyartalan az a mondat, én sem értem, többedik olvasásra sem, bocsi. :D Annyi fix, hogy a pasi a mondat első felére reagált, te meg a másik felén rugóztál utána, amin ő nemes egyszerűséggel átsiklott, szóval minden más félreértésből fakadó hiszti.

Ettől függetlenül, szerintem egyértelműen nem akar gyereket. Régen rossz, ha ezt így erőltetni kell, és ha ennyire nem egyezik a jövőképetek, akkor kár erőltetni a kapcsolatot.

2016. nov. 28. 22:53
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ilyenek miatt van olyan sok lelkileg sérült gyerek.... Minek erőltetni? Minek kizsarolni tőle, hogy DE AKARJON GYEREKET???? Nem akar! De lehet hogy belemegy! Ez miért jó neked? Ennek az lesz a vége, hogy megszülöd, ő pedig otthagy téged a gyerekkel együtt és nevelheted egyedülállóként. Aztán majd jössz ide a kérdéseddel, hogy mit tegyél, mert egyedül maradtál a gyerekeddel és nincs lakhatásod, nincs munkád.... 28 éves vagy, de agyilag kb. 15-nek gondollak.
2016. nov. 29. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!