Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátnőm sajnálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőm sajnálom és megbocsátott adott egy lehetőséget, mit tegyek, hogy kiengesztelhessem?

Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd el, hogy találhasson magának egy normális férfit. Azzal engesztelhetnéd ki a legjobban.
2016. nov. 15. 11:38
 2/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

"mit tegyek, hogy kiengesztelhessem"?

Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Elkésel a randiról, és egy csokor virággal le van rendezve.

Megcsalásnál a bizalom sérül, és azt magában tudja csak lerendezni. Elvihetted te akár világ körüli útra, de az nem teszi éppé, ami összetörött. Nem tehetsz mást, minthogy mindig biztosítod felőle, hogy szereted, és ezentúl gyanú felett állsz bármit is csinálsz. Az idő talán majd összeforrasztja a sebeket.

Kiesztelenkedni nem tudod és szerintem felesleges is. Mert ez olyan lenne, mintha a botlásod ajándékkal akarnád kiegyenlíteni. Ez pedig nem így működik!

2016. nov. 15. 11:39
 3/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
85%
A másik pedig: ha eddig nem tettétek meg, akkor én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy mi vezetett a megcsaláshoz. Mert tapasztalataim szerint véletlen botlások nincsenek. És ha egyszer megtörtént és nem néztetek szembe az okokkal meg fog történni megint. Ahol eddig rés volt a kapcsolatba azt be kell tömni. Hogy ne ismétlődhessen meg ez többé. És át kell rágnotok töviről hegyire, hogy mi vezetett ide és mit tudtok tenni azért, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő.
2016. nov. 15. 11:42
 4/13 A kérdező kommentje:
nem tárgyakkal akarom,hanem mit tegyek,szeretem és érztetem is vele,de azon felül?
2016. nov. 15. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Szereted, persze. Akit szeretunk, azt nem alazzuk meg, és hulyitjuk utana tovább.

Nem kell kiengesztelned, a legjobbat akkor tenned, ha szakitanal vele, hadd talaljon egy értelmes férfit.

Amugy ez a fene nagy szerelem csak addig tart, mig a buntudatod, amint elmulik, ismet felre fogsz kurni.

2016. nov. 15. 12:00
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Most minket akarsz becsapni vagy saját magadat? Akit szeretsz, azt nem csalod meg.

2016. nov. 15. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

A legbiztosabb módszer:

Elérni hogy ne érje meg neki szakítani.

Ha anyagilag függ tőled, pár órányi látszat-hisztivel megúszod.

Tudom, elég patkány módszer, de a golddiggerek többségénél beválik.

2016. nov. 15. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt az egyetlen ugymond kiengeszteles az az ido. Ha tenyleg szereted, akkor az ido ugyis eldonti, h mi lesz. Bar, ha ugy gondolod, h egy"sima" kiengesztelessel ezt el lehet intezni, akkor nem sok jovot josolok a kapcsolatotoknak...marmint nem vennek merget a husegedre.
2016. nov. 15. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Ásd el magad. Ja, az már megtörtént...

Ha szereted elengeded, hogy találjon egy jobb palit nálad. Ez a szeretet, amit te csinálsz, önzés.

2016. nov. 15. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Vidd el swinger klubba.
2016. nov. 15. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!