Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm sajnálom és megbocsátott adott egy lehetőséget, mit tegyek, hogy kiengesztelhessem?
"mit tegyek, hogy kiengesztelhessem"?
Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Elkésel a randiról, és egy csokor virággal le van rendezve.
Megcsalásnál a bizalom sérül, és azt magában tudja csak lerendezni. Elvihetted te akár világ körüli útra, de az nem teszi éppé, ami összetörött. Nem tehetsz mást, minthogy mindig biztosítod felőle, hogy szereted, és ezentúl gyanú felett állsz bármit is csinálsz. Az idő talán majd összeforrasztja a sebeket.
Kiesztelenkedni nem tudod és szerintem felesleges is. Mert ez olyan lenne, mintha a botlásod ajándékkal akarnád kiegyenlíteni. Ez pedig nem így működik!
Szereted, persze. Akit szeretunk, azt nem alazzuk meg, és hulyitjuk utana tovább.
Nem kell kiengesztelned, a legjobbat akkor tenned, ha szakitanal vele, hadd talaljon egy értelmes férfit.
Amugy ez a fene nagy szerelem csak addig tart, mig a buntudatod, amint elmulik, ismet felre fogsz kurni.
Most minket akarsz becsapni vagy saját magadat? Akit szeretsz, azt nem csalod meg.
A legbiztosabb módszer:
Elérni hogy ne érje meg neki szakítani.
Ha anyagilag függ tőled, pár órányi látszat-hisztivel megúszod.
Tudom, elég patkány módszer, de a golddiggerek többségénél beválik.
Ásd el magad. Ja, az már megtörtént...
Ha szereted elengeded, hogy találjon egy jobb palit nálad. Ez a szeretet, amit te csinálsz, önzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!