Miért néznek hülyének, mikor azt mondom, hogy sajnálom az időt és a pénzt a bulizásra?
Konkrétan lehülyéztek ma, mikor ezt mondtam. Nem akarom az értékes időmet bulizásra pazarolni, nem is igénylem. Inkább a hobbijaimnak élek, edzek, utazok, vásárolok valami szépet, olvasok, a családommal vagyok.
Nem hiszem, hogy ez unalmas lenne, és hogy később biztos megbánom...
Azért néznek hülyének, mert rangsorolod a szabadidő eltöltését, fensőbbségeskedsz. Mégis hova utazol te szombat este, most komolyan... edzeni jársz, vàsárolsz, ezek tipikus plázapé tevékenységek, olvasgatod a vámpíros tinikönyveket, meg a Harry Pottert, ugyan már..
.Mondj annyit, hogy nem szeretsz bulizni ês senki nem fog hülyének nézni, de ha magas lóról beszélsz, azzal nem épp rokonszenvet váltasz ki. Ez a "családommal vagyok" meg úgy hangzik, mintha nem lennének barátaid. Mondom mindezt úgy, hogy évek óta nem járok bulizni, csak közben nem játszom az gyam, hogy ettől jobb ember lennék a többieknél.
29/N
Te meg ismeretlenül ítélkezel felettem, hogy biztos ilyen meg olyan vagyok, tévképzeteket alkotsz a sztereotípiák nyomán.
Tudod is te, miket olvasok. Vámpíros könyv életemben nem volt a kezemben.
A családomat munka miatt alig látom.
Ilyen idősen több értelem is szorulhatott volna beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!