Érzi magát valaki hülyének? Ha igen, vannak barátaid? Szeretsz élni?
Nem vagyok hülye csak furcsán normális:D
Sokat hülyülök poénkodok meg ilyesmi.13 éves vagyok úgyhogy psim még nincs barátaim azonban hol vannak hol nincsenek.Legalábbis a suliban.1 igazi barátnőm van de ő mindíg kitart mellettem.Ha nagy leszek színésznő szeretnék lenni vagy énekes.:)
15 éves lány vagyok. Rettenetesen hülyének érzem magam, egy barátnőm van, ő is hülye..(nem annyira mint én).
A hülyeségemmel és azzal, hogy csak a szívemre hallgtaok félig elb.asztam az életem.
Imádok élni!!
Sosem volt kapcsolatom..(így nem csoda)
Célok: vannak, de nem látok esélyt rájuk. Csak a mának élek. Semmi és senki nem érdekel. Mindent megteszek, hogy boldog legyek, még ha ezzel ártok is magamnak..:)
Nem is hülyének, udvari bohócnak..
Barátaim? haha..ha kell a házi, akk vannak..
Nem.
Célom kimászni az ördögi körből..
Én már rég rájöttem, hogy "hülye" vagyok. Nem elfogadtam, hanem próbálom kezelni. Az emberek visszajelzéséből lehet a leginkább rájönni erre. Az úgymond normális emberek munkahelyen stb. nem barátkoztak velem. Én a "bolondokkal" érzem jól magam. De ez relativ. Ki mondja meg hogy ki a bolond, és hülye? Mert nekem pl ők, akik a munkahelyen voltak. Tehát kidolgoztam egy technikát, ami egy szűrő rendszer. Az úgymond általam hülyének vélt embereket kerülöm, és barátkozom az általam normálisnak ítélt emberekkel (akiket egyébként a normálisok bolondnak tartanak) Az hogy szeretek-e élni, arra az a válaszom, hogy amig erre nem jöttem rá, és kitaszítva éreztem magam, és sok attrocitás ért, addig nem szerettem élni, de amióta hozzám illő "bolondokkal" veszem körbe magam, azóta szeretek élni. :)
Párkapcsolat működik, egy hasonlóan bolond emberrel :D
Munkahelyen megjátszom a normálisat :D
jaja, vannak céljaim, mert elfogadtam magam, és rájöttem, hogy így is tudok élni :)
de hosszú volt az út ideáig, és sokat szenvedtem.
Most már beállt a személyiségem, és így jó. Nem akarok megfelelni, megváltozni. Aki nem fogad el, leszarom.
Egyébként ez nem lesz sokáig probléma, mert azt tapasztalom, hogy egyre több a bolond, szóval nemsokára az egész világ jól ellesz egymással :D Ugyanis egyre több barátom van, alakul a "bolond kör" :D és így előbb utóbb felszabadulsz, mert rájösz, nem vagy egyedül :D
Meghát az is beletartozik a történetbe, hogy mindenki csak addig nagyokos, amig ő be nem krepál, vagy kattan valamitől. Aztán alábbszáll, és elkezdi megérteni azokat a területeket, amit addig lenézett.
Ne aggódj, egyre többen leszünk! :)
Az hogy ki "hülye" és ki nem, az szubjektív.
Barátaim nemigen vannak(haver igen, de a kettő nem ugyanaz). Párkapcsolat,célok- sokat csalódtam már, sajnos egyszer sem jött össze az, amit szerettem volna.
Összegezve:nem, nem szeretek élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!