Miért mondja valaki, hogy "nekem mindent elmondhatsz" "mindig meghallgatlak" és hasonlókat, ha közben hülyének néz, ha tényleg elmondom mi a bajom?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 20:31
1/4 anonim válasza:
Ez igy van, nem szabad megbizni mindenkiben. Szerintem ha problemad van, a szuleidnek, vagy a legjobb baratnodnek/baratodnak mondd el. Sokan jatszak a megertot, de valojaban le se sz*rjak a lelki vilagodat, ami VISZONT, ha belegondolunk nem is olyan ?gonosz? dolog, mert ugyebar nnem is kell, mindenkinek van sajat elete. Az egyutterzest nem lehet kicsikarni senkibol, ezert tenyleg csak a hozzad kozel allo szemelynek mondd el, hogy konnyits a lelkeden. :) (bocsi az ekezet miatt, telorol vagyok)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is bízok meg mindenkiben..Olyankormit csináljak,ha nincsen legjobb barátom?Még barátnak nevezhető "emberem" sincsen.Apám csak leordítaná a fejem,és elítélne,anyukámmeg megbízhatatlan.
2013. jún. 29. 20:50
3/4 anonim válasza:
Akkor ez nem olyan jó felállás.
Nekem megírhatod, vagy akár ide is kiírhatod, hátha valaki tud segíteni.
Írd ki magadból, jobb lesz utána, ha már objekív(ebben) tudod nézni a dolgot. :)
4/4 anonim válasza:
Én ilyen helyzetekben írtam blogot, persze névtelenül. Vagy ott a Twitter, regisztrálsz álnéven, és mindig kiírhatod magadból a gondolataid. Sőőt, ha van a családotokban kutya, cica, bármilyen állat, neki nyugodtan kiöntheted a szíved :) Sokszor nem arra van szükség, hogy idióta tanácsokkal ellássanak, hanem csak arra, hogy valaki csendben végighallgasson (:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!