Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért néz ennyire hülyének a feleségem?
Külföldön dolgozik, sejtésem van hogy megcsalt valakivel, illetve viszonya volt.
Én akkor mondtam neki hogy mondjon fel, nem tette meg, ez volt 3 hónappal ezelőtt.
Szeptember 5-én beadta a felmondását, mi pedig kibékültünk, megbeszéltük hogy vége a kinti karrierjének és itthon fogunk élni.
Viszont amivel problémám van hogy először azt mondta 30 nap és jön haza, azaz október 5.én. Aztán azt mondta hogy munkanap szerint kell és majd csak október 14.e körül jön haza, aztán ma mikor mondtam neki hogy nem munkanap szerint van a felmondás hanem naptári nap szerint azt mondta megvárja a fizetését mert itthon 25 euró minuszba kerülne, aztán rá 1 órára azt mondta azért akkor jön mert a felmondó levelébe azt írta bele hogy október 14.ig marad. Nekem ez már sok, nem bírom elviselni hogy az a másik nap mint nap ott lehet vele.
Nekem ez a sok mende monda már bizalmatlanságot okoz.
Nekem ez nemikepp paranoidnak tunik a reszedrol, nem mondom, h kizart h megcsalt de ezt igy kulfoldrol eldonteni nem gondolom h barki szamara is lehetseges.
Szoval kozlod vele h mondjon fel, utana akadekoskodsz a datumokkal.....haaaaat jo szorakozast. Azert az elkepeszto, h mennyire nem bizol meg a sajat felesegedben, en ha o lennek csak akkor mindanek fel ha EN akarom, nem akkor amikor a ferjem azt mondja.
tiszta dedó, és még te együtt akarsz vele maradni?
gratulálok, ha vele maradsz, megérdemled!
hany eves vagy?
hany eve vagytok hazasok?
nem rohantal bele veletlenul ebbe a hazassagba? mert amiket leirsz, abbol nagyon ugy tunik, hogy meg egyikotok sem volt megerve a dologra, amikor az igent kimondtatok...
ez alapján biztos hogy megcsal. nem nagyon értem miért dolgozik külföldön... te miért nem vagy ott... stb stb
iagaz van ha szívat... te meg béna vagy ha hagyod
Nem értem, hogy miért kommentelnek egyesek olyan dolgokat, mintha valami biztos infojuk lenne. Elképesztő. Ilyen információk birtokában, egy kívülálló hogy a fenébe mondhatja bárki is, hogy biztos megcsalja a kérdezőt a felesége.
Kedves kérdező, te meg jobban tennéd, ha a nejedet kérdeznéd meg őszintén. A kommunikáció hiánya a legtöbb esetben félreértésekhez vezet. Számolgatod itt a napokat, munkanap, nem munkanap. Ha hazajön, majd ülj le vele és őszintén, nem rátámadva, nem "bszdmeg nyuszika a fűnyíródat" stílusban, beszélgess el vele. Ha tényekkel rendelkeznél arról, nem egy féltékeny férj sejtéseivel, hogy megcsalt, akkor is normálisan kéne megbeszélni. Mint két felnőtt ember. De ha jól látom, Neked csak gyanúd van és itthon jól felhúztad magad a képzelgéseiddel.
Azon kivül, hogy ezt kiirtad magadbol, valaszt is varsz erre?
Igazabol nem te vagy a hülye, hanem a feleseged. Hozza ment egy feltekeny, gyanakvo emberhez, aki nem tamogatja az elörejutasban es valoszinüleg nem nyujtja neki azt, amire vagyik, ha tenylegesen lenne valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!