Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire hülye vagy hülyének néz a párom?
Mit nem lehet érteni?
Ennyire nem veszi észre magát és amit csinál vagy csak rám akarja fogni?
Szerintem simán "ennyire hülye" (a te szavaiddal élve), és nem esik le neki, hogy milyen kupis, és mennyit takarítasz utána. Ez elég sztenderd, az ember általában kevésbé látja a saját hibáit (ahogy ugyebár a te kupidat is úgy ismerted el, miután rávilágított :)). Az én párommal is volt ilyen anno, én ott hagytam reggelente a kávésbögrémet, ahol épp "kiesett a kezemből", ő meg összeszedte. Amellett, hogy ez hatványozottan ütött vissza rám a koszos-zokni-az-ágy-mellett-től a szendvicsmorzsákig mindenhogy, képest volt ezzel az egy dologgal "visszatámadni", amikor szóltam. xD
Aztán két hétig nem takarítottam utána SEMMIT, ha belefulladok a koszba, akkor sem-hozzáállással. Nem volt egyszerű, de bevált. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!