Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalasnak szamit e ez?
Figyelt kérdés
Ha ket embernek születik egy közös gyereke, es ezek utan teljesen elhidegülnek egymastol,3 eve közös haztasrtasban elnek, de nincs köztük semmilyen erzelmi kapcsolat.3 ev utan elöször a ferfi lep felre, a nö remenykedik meg, de miutan megtudja a masik nöt, a nö is felrelep.NYilvan le kellett volna ülni,megbeszelni a problemakat.Most megbeszelik a dolgaikat de ez megcsalasnak szamit egyaltalan?2016. dec. 20. 09:51
11/25 anonim válasza:
Most őszintén, számít az hogy minek minősül?
3 éve szar kapcsolat, lépj tovább! Légy tökös akkor is ha nő vagy!
12/25 A kérdező kommentje:
kedves utolso konnyu egy nonek egy ilyen pici gyerekkel uj kapcsolatot felepiteni?
2016. dec. 20. 13:44
13/25 anonim válasza:
Minek kellett gyereket csinálni?
14/25 A kérdező kommentje:
neked 58 %os valaszolo nem sok jut eszedbe ezen a kommenten kivül.te tenyleg nem tudod elhinni hogy egy kapcsolat a gyerek megszületese utan kihül tönkremegy?A gyerek nem egezsegesen született. es ezzel elindult a problemak sorozata, a lelki teher es hogy apuka nem segitett.De meg egyszer, te nem tudod megerteni,hogy a gyerek születese elött szeretti ket ember egymast, utana meg mar nem?Mi az hogy minek kellett gyereket csinalni?
2016. dec. 20. 15:29
15/25 A kérdező kommentje:
ja amugy meg azon keseregni ami mar megvaltozhatatalan???mi ennek az ertelme?
2016. dec. 20. 15:31
16/25 anonim válasza:
Nem tudom megérteni, mert ilyen nincs. Egy gyerek születésétől nem megy tönkre egy kapcsolat, max csak erre fogjátok. Az a kapcsolat már jóval a gyerek megszületése előtt elkezdett tönkre menni, csak a születés után bontakozott ki jobban. Nem értem miért kell ilyen felelőtlennek lenni, hogy gyereket szülsz egy olyan férfinak, akivel nem felhőtlen a viszony. Felelőtlen nő vagy. Ne a gyerekre tereld, hogy megromlott a kapcsolatod. Amelyik kapcsolat jó, azt a gyerek születése nem fogja tönkre tenni. Szépen is néznénk ki, hogy minden pár szül egy gyereket és szétmennek utána. A ti problémátok már jóval ezelőtt elkezdődött és felelőtlenül vállaltatok egy gyereket, vagy becsúszott.
17/25 A kérdező kommentje:
Hat ez jo hogy ezt te latatlanban megmondod.Azt se tudod mi törtent hogy törtent,de te tudod hogy ez mar elötte is rossz Volt.Hat nem Volt rossz.Nagyon szerettük egymast.Vannak emberek, akik nem egy, hanem gyerekkel valnak el,szerinted azok szültek 4 gyereket egy kapcsolatba ami mar szar Volt??Hogy lehetsz ennyire aljas, hogy nem eleg, hogy a ferjem megcsalt, nem tamogatott,fogyatekos a gyerekem, es most meg engem hibaztatsz ,hogy felelötlen ember vagyok, mert szültem egy gyereket?Komolyan mondom, ez mar tenyleg az alja.Nem is tudom milyen ember lehetsz te.
2016. dec. 20. 15:46
18/25 anonim válasza:
Én kérlek szépen egy felelős ember vagyok, aki átgondolja amit tesz, veled ellentétben. Igen, gyerekkel rendelkező kapcsolat is tönkre megy, de ez nem jelenti azt, hogy az a normális, az a követendő példa. Ebből is látszik, hogy idióta vagy és végtelenül egyszerű. Én csak akkor vállalok gyereket ha biztosra tudom, az igazival vagyok együtt. És ha az igazival vagyok együtt, akkor nem fog a gyerek születése után egyből megcsalni. Jössz itt ezekkel a hülye példákkal, hogy sok gyerekes család elválik. Jah, ez így igaz, csak lehet, hogy az 20 év együttélés után lesz és nem egyből a gyerek születése után, amikor még lángolnia kellene a szerelemnek. De ha te olyan idióta vagy, hogy nem látod be, nem a férjed volt az igazi és hülye voltál hogy szültél neki egy gyereket, akkor nem tudlak sajnálni. A gyerekedet sajnálom, hogy ilyen idióta családba született bele. Kérdeznék valamit: Mennyi ideje voltatok kapcsolatban, mikor terhes lettél?
19/25 A kérdező kommentje:
figyelj nem minden ferfi alkalmas arra hogy egy autista gyereket neveljen.ennek ellenere en nem csaltam meg es kitartottam mellette.Azt hittem rendbe hozhato.Ö kezdett el masfele kacsingatni.6 eve voltunk elötte etgyütt.Es nagyon szerettük egymast.Bar ugyse hiszed.
2016. dec. 20. 16:31
20/25 anonim válasza:
Hát ezek szerint a férfi mégsem szeretett téged eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!