Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasnak szamit e ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasnak szamit e ez?

Figyelt kérdés
Ha ket embernek születik egy közös gyereke, es ezek utan teljesen elhidegülnek egymastol,3 eve közös haztasrtasban elnek, de nincs köztük semmilyen erzelmi kapcsolat.3 ev utan elöször a ferfi lep felre, a nö remenykedik meg, de miutan megtudja a masik nöt, a nö is felrelep.NYilvan le kellett volna ülni,megbeszelni a problemakat.Most megbeszelik a dolgaikat de ez megcsalasnak szamit egyaltalan?
2016. dec. 20. 09:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy annak. Miért, szerinted mi másnak?
2016. dec. 20. 09:57
 2/25 anonim ***** válasza:
18%
Dehogy számít.Ez csak egyenlítés,ő kezdte.De én egy ilyen pasival nem beszélnék meg semmit,otthagynám a francba.Ha 3 évig nem volt férfi,ezután sem lesz.Nem érdemel meg téged.
2016. dec. 20. 10:00
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem lett kimondva, hogy köztük a kapcsolatnak vége, nem költöztek szét, játszották tovább, hogy ők egy pár, és boldogan nevelik szerelmük gyümölcsét.

Ebben az esetben megcsalásnak számít!

2016. dec. 20. 10:00
 4/25 A kérdező kommentje:
Figyelj most öszinten.Azert mert 2 ember 3 evig egy legterben el,mint tarsberlök, de egy puszit nem adnak , egy öleles nincs köztük,tehat semmilyen fizikai kapcsolat,akkor miert csaltak meg egymast?A megcsalas azt jelenti,hogy amellett,hogy otthon van a parod,akit etölelsz,szeretsz,neha lefekszel vele,mellette massal is lefekszel.Nekem ez a megcsalas.
2016. dec. 20. 10:03
 5/25 anonim ***** válasza:
nyitott kapcsolat!!Persze addig amig a parod belenem szeret masik nobe es ottnem hagy egyik naprol a masikra!Figyelj jotanacs,gondolkozz el azon ha a parod lelep hova mennel mi lenne veled!elobb utobb ez fog tortenni,lehet evek kerdese de ha beleszeret valakibe el fog menni!teged egyaltalan nem szeret biztos h elobb utobb valaki irant szerelmet fog taplalni.ezt jobb lenne higadtan lezarni vagy vard ki azt a napot amikor osszepakol es annyit mond szia!tapasztalat!!!cselekedj idoben
2016. dec. 20. 10:25
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Mi a szarért kellett gyerek? Felelőtlenek vagytok nagyon. Idióták...
2016. dec. 20. 10:46
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen mindegy, hogy mivel takarózol!

Ha nem vagytok már együtt, akkor a fa.sznak laktok együtt?! Szépen búcsút kell inteni a nem működő, langyos fosh kapcsolatnak, és el kell válni. Nem kell együtt lakni, nem kötelező, még a "gyerek miatt" sem.

Amíg annyi gerinc nincs bennetek, hogy ezt megtegyétek, addig igenis kapcsolatban éltek. Akkor is, ha a kapcsolat sza.r, és semmi értelme!

Szét kell menni, aztán lehet kefélni azzal, akivel csak jólesik, és még csak nem is kell ilyen barom kérdéseket feltenni.

A másik fele: látom, nagyon megbeszéltétek a dolgokat, ha már abban se tudtok megegyezni, ha egy házaspár/élettársak, közös gyerekkel, közös otthonnal, közös kasszával egy párnak számít-e, és megcsalás-e, ha a másik háta mögött, titokban kefélsz másokkal.

Ne áltasd magad, egy hűtlen, gyáva alak vagy, aki félredug, és képtelen a kisgyerekének megadni a teljes családot!

2016. dec. 20. 10:53
 8/25 anonim ***** válasza:
Ha ő megcsalt onnantól kezdve neked is szabad a pálya,nem megcsalás:-) Ha nem akarta hogy ezt csináld vele,neki sem kellett volna ezt tennie veled.Kölcsön kenyér mindig visszajár:-)
2016. dec. 20. 11:09
 9/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező tudja a parod hogy te is felreleptel?mond el neki,talan megjon az esze es latja mi lett vege az elmult semmilyen eveiteknek!!valaszolj majd mot reagalt ra es mit mondott
2016. dec. 20. 11:17
 10/25 A kérdező kommentje:
nehez ügy ez.olyan jellegü üzeneteket talaltam, amit nem irok olyan emberrel,akivel nem Volt szex.A nö_irja:vagyom RAd.hozza egy szivecsket küld.Erre a ferjem visszaküld egy szives puszit.A nö:rossz Volt 2 napig nelküled.A ferjem:nem mertel nekem irni este, ugy felsz a pasidtol?Ezert letiltottalak.A nö irja: ne vedd ezt igy a szivedre.Ha neked valami rossz, az nekem is rossz.Ezeket lattam.Ami elötte utana Volt, nyilvan nem tudhatom.3 ev szex nelkül,egy ferinek??Ugyan hagyjuk mar. de ö allitja, csak irogatott ezzel a növel, de soha nem csalt meg.Tudja amugy igen hogy visszaadtam neki.Es most nyilvan ö van felhaborodva, mert ö nem csalt meg.Csak ilyeneket irogatott.Ha megkerdeztem volna,ugyis letagadta volna.Ezert nem is kerdeztem meg.De a sertödöttsegem olyan foku Volt,plusz nyilvan erzelmi szexualis hiany 3 eve alatt,hogy nem tudtam volna elviselni, ha nem adom vissza.Szegyen, ez van.
2016. dec. 20. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!