Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik kapcsolat ahol nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik kapcsolat ahol nem csalja meg a másikat egyik fél sem? Egyre jobban kételkedem ebben.

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 07:56
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
#20: Te meg elhitted...
2016. dec. 13. 13:20
 22/32 anonim ***** válasza:
Nincs okom ketelkedni.
2016. dec. 13. 13:26
 23/32 anonim válasza:
Vagyis nem vetted észre:)
2016. dec. 13. 13:58
 24/32 anonim ***** válasza:
Végül is minden lehetséges :) A kis hamis, majd jól utánanézek ;)
2016. dec. 13. 14:00
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
Erre születni kell. Én férfiként így születtem, sosem csaltam meg egy barátnőmet sem és soha nem is tennék ilyet, mert van egy igeny hasznos dolog, amivel rendelkezem: gerinc.
2016. dec. 13. 15:52
 26/32 anonim ***** válasza:

Hű, kérdező, mintha az én alteregóm lennél és a körülményeket és a gondolataimat is kiírtad ide. :D

25 vagyok, első komoly kapcsolatom ( 5 év), én is tesztoszteron ködben vagyok a munkahelyemen... :) Bár nem is igazából innen jöttek a gondolatok.

Volt már korábban is ilyen jellegű gondolatom/fantáziám, de elmúlt, most jött újra elő.

Én szerintem ha nem bírom ezeket a gondolatokat lecsillapítani magamban, akkor majd beszélek róla a párommal.

A megcsalás gondolatától is ugyanis konkrétan a hányinger érzése jött elő nálam, hogy undorodok magamtól. El sem tudom képzelni, hogy mi lenne, ha valóságban is megtörténne.

Ahogy írta valaki, erre "születni kell".

Láttam én olyat is, aki a párja mellett minden nőneműre rámozdul a céges összejöveteleken, semmi lelkiismeret furdalás vagy bármi, vastag bőrrel. Én nem tudnám egyszer sem ezt megcsinálni.

2016. dec. 13. 19:17
 27/32 A kérdező kommentje:

Majdnem a kor is egyezik,én 26 vagyok :D

Rám is hullámokban jön,van,hogy fél évig semmi aztán egyszer csak napokig rám jön a hülyeség...

Persze tudom ha olyan helyzet adódna nem mennék bele.

2016. dec. 13. 20:37
 28/32 anonim ***** válasza:

Létezik.

De te csak kételkedj nyugodtan tovább.

2016. dec. 16. 17:59
 29/32 anonim ***** válasza:

Létezhet, és valószínűleg létezik is.

Bár hogy milyen okokból, az szerteágazó...

Nyilván az okok csak egy része nemes ami a hűségről szól.

Más részük hétköznapi, és az alkalom hiánya....

Szóval van ilye is, olyan is.

2016. dec. 18. 05:46
 30/32 idegen.1 válasza:

Létezik hát!

A miénk is ilyen,már legalább tíz éve.

Ahol tökéletes a harmónia ott fel sem vetődik a "megcsalás".

Ahol már gondolat szintjén jelen van,ott más baj van.

2016. dec. 18. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!