Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik kapcsolat ahol nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik kapcsolat ahol nem csalja meg a másikat egyik fél sem? Egyre jobban kételkedem ebben.

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 07:56
1 2 3 4
 11/32 icu75 ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! 40+os nő vagyok tizenegynéhány éves kapcsolatban.

Én is szeretem a párom,jól működik köztünk a szex is,természetes hogy nem csalom meg. De viszont van hogy fantáziálgatok,vagy éppen megkívánok egy vadidegen férfit,de betudom az "ösztöni" lényemnek meg a magas libidómnak. A hűség fejben dől el,és az "ösztöni" lényednek és a libidónak is tudsz parancsolni az agyaddal.

Szóval ne érezd magad rosszul ettől. /ha nagyon zavaró,masztizz egyet :-) /

2016. dec. 13. 09:37
 12/32 anonim válasza:
3%
3 és fél éve együtt vagyok páromal és nem volt még meg csalás senki feléről 18 éves vahyok a párom 22 persze én a lány ő a fiú! :)
2016. dec. 13. 09:46
 13/32 A kérdező kommentje:

Igen azt elfelejtettem írni,hogy minél tapasztaltabbak véleménye érdekelne elsősorban.

11-es. Szerencsére csak néha-néha van ilyen napom mikor úgy érzem nem bírok magammal,az a baj,hogy csak férfi munkatársaim vannak...ez a rengeteg tesztoszteron mindenfelől kiborító :)

2016. dec. 13. 09:51
 14/32 anonim ***** válasza:
51%
Huncutok vagytok hölgyeim! :D nagyon rossz kislányok vagytok. :D
2016. dec. 13. 09:54
 15/32 icu75 ***** válasza:
100%
Örülj neki kérdező,lehet hogy a tesztoszteron jelenléte kicsit megvisel téged,de én úgy tapasztaltam hogy nőként jobb férfiakkal dolgozni :-)
2016. dec. 13. 10:05
 16/32 anonim válasza:
csak mert irtad hh10es erdekel:10es vagyok, en 17 ev parkapcsolat utan irom a velemenyem.
2016. dec. 13. 10:09
 17/32 anonim ***** válasza:
6 eve vagyok kapcsolatban,jövöre hazasodunk 26 evesek vagyunk!Bizom benne h van hüseg!En tudom magamrol h nem tennem meg,reszeg allapotban sem egy felrelepes.Egy szeretöi viszony kikeszitene!Az allando idegeskedes mikor buksz le,es rajtam egyböl latszana ha valami nem oke!Szeretem a parom vele akarom leelni az eletem.Ha az elet ugyhozza h 20 ev mulva kisertes erzek,ugyerzem gond van elöször megbeszelnem ha valami megsem oke tovabbra sem elvallnek.Az h neha fantazialsz normalis,neaggodj a pasik is ezt teszik.Jobb nem latni bele a fejükbe ugyhogy ez miatt ne legyen lelkiismeretfurdalasod!Elöbb utobb mindenki fog,a hüseg döntes kerdese.A fantazia csökkenti a kivancsisagot,az egyhangusahot.Bozonyos mertekig kell is!
2016. dec. 13. 10:18
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. dec. 13. 10:47
 19/32 anonim válasza:
Dehogy létezik...
2016. dec. 13. 11:34
 20/32 anonim ***** válasza:
Mi 17 eve nem csaltuk meg egymast, es ezutan sem akarjuk, szoval letezik.
2016. dec. 13. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!