Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik kapcsolat ahol nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik kapcsolat ahol nem csalja meg a másikat egyik fél sem? Egyre jobban kételkedem ebben.

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 07:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

ha a megfelelő partnert találnád meg, akkor neked is összejönne :) vagy talán te vagy a hűtlen fél?

23F

2016. dec. 13. 08:01
 2/32 anonim ***** válasza:
34%
Létezik, de tény, hogy egyre jobban többet olvasni olyat még szakemberektól is, amiből az jön le a tudatlan butáknak, hogy ez jár neki. mert a másik a hibás, mert nem nyíl meg, nem beszélik meg a gondjaikat, stb. erre ráájöhet még az elhanyagoltság érzése, ha a kollega meg megdícsér, már nyílik is szét a lábacska a nőknél főleg így van ez. Ennyi ez az igazság.
2016. dec. 13. 08:01
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

#2 hozzáállás kérdése az egész szerintem, mert ha valakinek rossz a kapcsolata, vagy megpróbálja rendbe hozni, vagy szakít, de mi értelme félre dugni aztán hazamenni a másikhoz?

23F

2016. dec. 13. 08:03
 4/32 anonim ***** válasza:
Én ezt elítélem, félre ne érts. a kettes voltam. csak mondom, hogy pszichológiai dolgok, nem simán az, hogy viszket a pina vagy áll a faxa.
2016. dec. 13. 08:04
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

#4: nem is feltételeztem rólad, hogy hűtlen lennél :)

szerintem legtöbb esetben lelki okai vannak, tehát érzelmileg igénylik a szeretetet, nem feltétlen testi vágyból indul a dolog :)

de vannak olyanok is akik nem tudnak parancsolni maguknak...

23F

2016. dec. 13. 08:18
 6/32 anonim ***** válasza:
0%
Van, de ezt úgy mondják, hogy szeretetkú rva érted? úgymond egy kis léleksimogatásért, hogy szeretve legyenek továbbra is, szétteszik a lábukat, vagy a férfiak ugye ők is belemennek titkos kapcsolatba. ez létező dolog
2016. dec. 13. 08:20
 7/32 anonim válasza:
100%
Én nem csaltam meg a párom a biztos. Bízom benne hogy ő sem.
2016. dec. 13. 08:42
 8/32 A kérdező kommentje:

1-es.

Egyik sem :)

Soha nem csaltam meg még senkit és engem sem szerencsére.

Viszont ahogy öregszem azt veszem észre,hogy egyre nehezebb lesz minden,sokkal hamarabb megkívánok egy másik férfit mint régebben és ez rohadtul zavaró és természetesen lelkiismeretfurdalásom is van miatta.

Szeretem a párom,a szex is nagyon jó vele...mégis. Szóval nem értem.

Nem tudom ezzel hányan vannak még így,mivel senkivel nem tudok és nem is akarok erről beszélni mert magam előtt is szégyellem kicsit.

2016. dec. 13. 08:52
 9/32 anonim ***** válasza:
kérdező figyi. egy idő után minden sanszos lesz . megszokja az ember. az, hogy rámennél másra is, de nem teszed, más tészta.... nincs semmi baj ezzel szeritem
2016. dec. 13. 08:57
 10/32 anonim válasza:
91%
A monogamia egy túlhaladott dolog, nem veletlen h a hazassagok tobb mint fele valassal vegzodik. Konnyu husegesnek lenni 5 evig, 10 evig, de elobb utobb úgyis brcsuszik valami, vagy felöröl annyira belulrol a dolog,hogy rámegy a kapcsolatod.
2016. dec. 13. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!