Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szexuális kapcsolat nyomot hagy a masikban. Kattogtok rajta miután megtörtént?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 07:20
1/2 anonim válasza:
Ha volt benne érzelem is, akkor igen
N
2/2 anonim válasza:
Ha nem volt benne érzelem is nyomot hagy benned!!! Sokszor át vesszük mások szokásait nem csak a sz.e.x.b.e.n úgy az életben is.Van hogy ismerkedsz valakivel,és ami az előző lánynál alap volt a sz.e.x.b.e.n a másiknál az már p.e.r.v.e.r.z.i.ó. Természetesen onnantól marad benned 1 hiány érzet,vagy is igen át vetted ezt a szokást.Minden ember más és más vágyakkal rendelkezik. Sokszor van olyan az életben hogy összehoz valakivel a sors és teljesen más a sz.e.x.u.á.l.i.s kultúrája mint a tiéd,amire először nemet mondasz,de idő közben játszol a gondolattal és lehet ki is próbálod,mert lehetőséged van rá,ami lehet eddig nemvolt.Az ember kíváncsi természet.Én kapásból 2 exemtöl is tudnék mondani olyan szokást amit nap mint nap használok és tőlük vettem át. Az egyik az hogy a köszi szó helyett azt mondom hogy köfi!! Az egyik barátnőm mindig így használta ezt a szót.Nem volt pisze.Érdekes mert neki alapból jött,mert én voltam neki az első.Sajnos már nincs velem.A fiatalság bolondság.Fiatal voltam,féltékeny,és 1 f.a.sz!!! Megbántottam,volt esze elhagyott.Mára már egyáltalán nem vagyok féltékeny,és 1 f.a.sz sem,ez mind elmúlt,mint ahogy ő is. Sokszor azt bántjuk akit a legjobban szeretünk,csak én éppen kimerem mondani hogy hibáztam míg mások másra kenik. A másik átvett szokás nem publikus,de igen létezik ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!