Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént már valakivel, hogy hosszú kapcsolat után szakított vele a párja, majd később összejött valakivel akivel par honap utan volt eljegyzes, majd eskuvo is?
Én is olyan szemszögből tudok írni, mint az első válaszoló.
Párom alapból nem volt a nagyon ragaszkodó, megállapodó típus. Miután mi összejöttünk, nagyjából 5 hónapra rá megkérte a kezem. Igazából a barátai, családja volt ledöbbenve, mert azt mondták, hogy soha senkihez nem ragaszkodott ennyire, soha nem mutatott be senkit és alapból párom teljesen meg van változva (jó értelmeben), rá sem ismernek.
Én egy szóval sem hozakodtam elő esküvővel, eljegyzéssel, stb soha, a gyerek témát is a férjem hozta fel, hogy én készen állok e rá?
Később mikor már közvetlenebbül tudtunk ilyesmiről beszélni, megkérdeztem, hogy mi volt az oka ennek így, meg miért volt mindenki meglepődve?
Ő azt mondta, hogy sok barátnője volt, de igazán egyiküket sem szerette. Senkihez sem ragaszkodott. Csak úgy voltak.
Viszont velem minden más volt. Mielőtt összejöttünk volna, már akkor érezte, hogy fizikai rosszullét fogja el, ha nincs mellettem. Ha meg ott vagyok, majd kiugrott a szíve.
Egész nap az járt a fejében, hogy végre mikor láthat, mikor foghatja meg a kezem, ezerszer elképzelte, hogy megcsókol, stb. és mikor tudatosult benne, hogy nem vagyok ott az az érzés fogta el, hogy el fog veszíteni, lépnie kell, és tudta, hogy én kell legyek a felesége, mert én vagyok "AZ A NŐ." :)
Szóval férjemnek ez volt a magyarázat, hogy akik voltak neki, azokkal semmi hasonlót nem érzett, csak azt, hogy jó velük kitölteni az üres időt és ennyi. Nyilván szegény lányok többször többre számítottak (ahogy a legjobb barátja is mesélte).
Neki nagyon új volt, hogy a randi után kb szenvedett, hogy mikor találkozunk újra. (főleg, hogy meséle, hogy előfordult olyan is, hogy meg sem jegeyzte a lány nevét, csak úgy jó volt "elütni" vele az időt).
És erre mondta, hogy érezte, tudta, ha ezt most hagyja úszni, többet ilyen nem lesz.
Ettől jobban már csak a gyerekünk születésekor volt elképedve mindenki, hogy mennyire megkomolyodott, alig akarták elhinni, hogy a mindig független Xy apa lett :)
En sokaig egyit voltam velekivel aztan szakitottunk, majd megismertem a mar volt ferjemet, hozza gyorsan hozzamnetem.
De most mar 8 eve a regivel vagyok, miota elvaltam. Ami hibat elkovettem, azt elkovetnem ujra..mert akkor pont ferjhez akartam menni es hinni akartam, hogy jo lesz es erre meg is talatam a megfelelo alanyt.
Exemmel 10 hónap utàn szakítottam. Anno 3 hónap utàn kért meg, teljesen magàtól, de az esküvőt illetően teljesen más terveink voltak. Ott kezdődik, hogy ő azt képzelte, majd 10 év múlva házasodunk. Én ezt kizàrtnak tartottam, senkire nem vàrtam volna még a felét sem, hogy feleségül vegyen. Előbb akart gyereket mint hàzassàgot. Ebbe sem mentem volna bele soha. Sok màs gond is volt vele. Ő nem akart változtatni, én ezt nem akartam elfogadni, így otthagytam. Annyit tudok róla, hogy azóta 3 csaja volt, mindet megkérte, de mind ott is hagyta egy éven belül. Nem véletlen!!!
4 évvel később, 24 évesen összejöttem életem szerelmével. 1 hónappal később megkért, 17 hónappal később összehàzasodtunk. Ez több mint 5 éve volt:) Nem szabott feltételeket, nem fordult ki magàból stb, mint az exem. Ès eleve az egész kapcsolat más, hàla a magassàgosnak:)
Aki nem érzi biztosnak a kapcsolatot, az SZAKÍTSON, he hülyítse a màsikat évekig, ne húzza az idejét. Így tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!