Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan hány emberrel randiztál miután összejött egy kapcsolat?
Sosem randiztam igazán, spontán ismerkedtem meg a hosszútávú kapcsolataimmal, később a férjemmel is. Szórakozóhelyen (koncert), közösségi eseményen, stb. Egyszerűen elkezdtünk beszélgetni, aztán másnap is kerestük egymást mert szimpatikusak voltunk a másiknak, ennyi.
Az ilyen körülményes, kínos randikat egyáltalán nem bírom,.
Egesz eletemben csak randozgattam, a szerelem sem talalt ram soha. Most mar nem is kell, mert olyan celjaim vannak, amelyeknek a megvalositasaban egy kapcsolat csak visszahuzna. :) szoval most mar szandekosan nem randizom, de hat eddig sem ugy nezett ki, hogy lett volna ertelme.
23L
Soha életemben nem randiztam :D Legalábbis ilyen "ismerkedős" randim soha nem volt. 3 kapcsolatom volt eddig, mindig már ismertem valamennyire az illetőt, teljesen véletlenül ismerkedtünk meg, és igazából akkor kezdtünk "randizni" mikor már lényegében szerelmesek voltunk egymásba.
22L
kezdeményezés : randi : párkapcsolat = 30+ : 0 : 0
26F
1 emberrel randiztam a barátom előtt, akivel uána soha többet nem is beszéltem, nem is mondanám randinak.
Szerencsés vagyok,mert ez első kapcsolatom,és már 3.éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!