Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnak téged, szóljon róla az, akivel megcsalt a párod?
A dolog kicsit bonyolult.
Van egy pasi és két nő, (meg még ki tudja mennyi).
A pasi mindkettőnket megcsalt, engem is és a mostani nőjét is. Engem vele csalt meg.
Elmondjam a lánynak?
"Boldog" családnak tűnnek. A csaj előző párjától van gyerek.
Mindenképp mondja el!
Ha a nő úgy feküdt le vele, hogy tudta, hogy kapcsolatban van, akkor beverem a képét, ha nem tudta és őt is átvágta, akkor ketten megszivatjuk a pasit.
Nem, ha amúgy van egy jól működő kapcsolatom, akkor azt minek elrontani - márpedig ha tudnám, akkor az elrontaná.
És azt hadd döntsem el én, hogy jól működik-e a kapcsolatom. Mert simán lehet, hogy attól még, hogy van olyan dolog, amit a kapcsolatunkon kívül talál meg, attól még a kapcsolat lehet mindkét fél számára tartalmas és jó.
Ha meg azért csal meg, mert már nem működik jól a kapcsolat, akkor annak más jelei is vannak, tehát meg azért nincs szükségem "fülesre".
Mondjuk az érdekes, hogy két nőről írsz, akikről biztosan tudsz (te meg a jelenlegi barátnő), és azt is biztosra tudod, hogy mindketten meg lettetek csalva. Te a jelenlegivel, de vajon a jelenlegi kivel, hogy ilyen biztosra tudod...
Én férfi vagyok, de általánosságban inkább nem szeretném tudni.
De akkor például igen, ha amúgyis rossz a helyzet a kapcsolatomban, és már régóta erőlködök, hogy rendbejöjjön, a másik meg nem csinál semmit.
velem akarta, de nem mentem bele.
Viszont lehet nem fogok szólni. Tuti nagy galiba lenne belőle, amire nincs szükségem. Már kezdem kiheverni a dolgokat. Meg a pasi olyan, hogy ha akar, akkor tud ártani.
Ne kopj bele a levesebe! Nincs hozza se kozod, se jogod, es utana nem.lesz neked jobb. Bosszu... fuj, de gusztustalan dolog az ilyen modon.
#5-nek igaza van szerintem.
Nem értem miért gusztustalan.
A csajnak tennék egy szívességet, a pasi meg ezt a levest főzte, egye is meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!