Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megcsalnak téged, szóljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megcsalnak téged, szóljon róla az, akivel megcsalt a párod?

Figyelt kérdés

A dolog kicsit bonyolult.

Van egy pasi és két nő, (meg még ki tudja mennyi).

A pasi mindkettőnket megcsalt, engem is és a mostani nőjét is. Engem vele csalt meg.

Elmondjam a lánynak?

"Boldog" családnak tűnnek. A csaj előző párjától van gyerek.

2016. dec. 4. 18:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Mindenképp mondja el!

Ha a nő úgy feküdt le vele, hogy tudta, hogy kapcsolatban van, akkor beverem a képét, ha nem tudta és őt is átvágta, akkor ketten megszivatjuk a pasit.

2016. dec. 4. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
nem hiszem, hogy bele kell szólni mások életébe :)
2016. dec. 4. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Én biztos hogy szólnék!
2016. dec. 4. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Joga van tudnia mindenkinek, ha a párja elárulja.
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

Nem, ha amúgy van egy jól működő kapcsolatom, akkor azt minek elrontani - márpedig ha tudnám, akkor az elrontaná.

És azt hadd döntsem el én, hogy jól működik-e a kapcsolatom. Mert simán lehet, hogy attól még, hogy van olyan dolog, amit a kapcsolatunkon kívül talál meg, attól még a kapcsolat lehet mindkét fél számára tartalmas és jó.

Ha meg azért csal meg, mert már nem működik jól a kapcsolat, akkor annak más jelei is vannak, tehát meg azért nincs szükségem "fülesre".

Mondjuk az érdekes, hogy két nőről írsz, akikről biztosan tudsz (te meg a jelenlegi barátnő), és azt is biztosra tudod, hogy mindketten meg lettetek csalva. Te a jelenlegivel, de vajon a jelenlegi kivel, hogy ilyen biztosra tudod...

6/12 anonim ***** válasza:
0%

Én férfi vagyok, de általánosságban inkább nem szeretném tudni.

De akkor például igen, ha amúgyis rossz a helyzet a kapcsolatomban, és már régóta erőlködök, hogy rendbejöjjön, a másik meg nem csinál semmit.

2016. dec. 4. 18:46
 7/12 A kérdező kommentje:

velem akarta, de nem mentem bele.

Viszont lehet nem fogok szólni. Tuti nagy galiba lenne belőle, amire nincs szükségem. Már kezdem kiheverni a dolgokat. Meg a pasi olyan, hogy ha akar, akkor tud ártani.

2016. dec. 4. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen.
2016. dec. 4. 18:58
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Ne kopj bele a levesebe! Nincs hozza se kozod, se jogod, es utana nem.lesz neked jobb. Bosszu... fuj, de gusztustalan dolog az ilyen modon.

#5-nek igaza van szerintem.

2016. dec. 4. 19:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem értem miért gusztustalan.

A csajnak tennék egy szívességet, a pasi meg ezt a levest főzte, egye is meg.

2016. dec. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!