Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rákeresett a lányra akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákeresett a lányra akivel megcsalt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A páromról kb. 1 éve kiderült, hogy egy másik lánnyal randizik mellettem. Ekkor 3 éve voltunk együtt. Végülis megbocsátottam neki, azóta is együtt vagyunk. A facebook viszont menti azt, hogy kire keresünk rá és véletlen láttam, hogy tegnap rákeresett a lányra. A lányt akkor törölte mikor borult a bili és azóta sem ismerősök. Nem tudom mit gondoljak hiszen exekre én is rá szoktam keresni csak azért hogy megnézzem mi van velük. Ti mit gondoltok? Van okom aggódni? Úgy érzem hogy szeret.
2016. dec. 3. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem rákeresett és ki is verte rá. Haragszol?
2016. dec. 3. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is rászoktam keresni random régi ismerősökre, akik eszembe jutnak. Pl. nem jártam ugyan velük, csak alakulóban volt, de utána összejöttem a barátommal. Most ha eszembe jut, akkor megnézem őket facebookon, hogy mit csinál, végeztek-e már a sulival, dolgoznak ilyesmi. Nem jelent semmit nekem, csak kíváncsi vagyok
2016. dec. 3. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
min aggódsz? Már megcsalt. Ez után tudod, hogy mindig is vágyni fog másokra (is?), ez ellen nem tudsz mit tenni...
2016. dec. 3. 20:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat! :)
2016. dec. 3. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem szoktam, mert nem izgat. Látod minden ember más. Mi lenne ha leülnél vele beszélni és megkérdeznéd?
2016. dec. 3. 21:19
 6/10 Szergej55 ***** válasza:
Van okod aggódni, mivel megcsalt 1 éve, mint kiderült.
2016. dec. 3. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Remelem, nem hitegeteg magad azzal, hogy majd hirtelen mostansag fog teged elkezdeni tisztelni vay erzo emberszamba venni. Most mar tudja, hogy azt csinal, amit akar, hiszen meg akkor is lazan visszakonyoroghette magat, amikor konkretan altal baszkuralt teged eleg rendesen azon a bizonyos palankon.
2016. dec. 3. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Én még a párom exeire is rá szoktam néha keresni, pedig nem vagyok féltékeny típus. :D

Neked kell tudnod, hogy ő milyen ember. Ha hozzád hasonlóan jellemzően rá-ránéz régi ismerősökre, akkor nem biztos, hogy gáz van. Bár esetleg finoman rá lehet kérdezni, hogy hogy érzi magát, boldog-e, megbánta-e, hogy dobta a másikat, stb., ha éppen komoly beszélgetős hangulatban vagytok. Nem kell, hogy tabutéma legyen a dolog, lehet róla beszélni vádaskodás nélkül is. :)

2016. dec. 3. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy kire keresett rá, hanem hogy nem bízol benne, ami érthető. Gondold át a helyzetet.
2016. dec. 3. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele de sztem ne vàrj csodàt! Sztem fel fog jönni ez a probléma hogy megcsalt és ha te folyton ezzel nyaggatod majd megunja majd egyszer és a csaj karjaiba fogja keresni a boldogsàgot !Légy ocatos de ha felkapja a vizet meg ideges lessz és nem nyugtat meg akkor lessz okod fêlni !
2016. dec. 3. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!