Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fėrjem viselkedėsėről?
Jûlius vėgėn megismerkedett egy nővel, megcsalt vele, kidobtam, augusztus vėgėn a vålôHa jön a gyerekhez, a nő fehėrneműs fotôkat küld magårôl a fėrjemnek.Most hėtvėgėn eljegyzės volt.Közben bizonygatja nekem, hogy nem jelent semmit a nő. A nő is håzas, de mėg nem adta be a vålôpert.
A fėrjemről mėg annyit tudni kell, az anyja erősen befolyåsolja, egyedül sosem ėlt.Minden kapcsolatåban, bennem is az anyåt kereste.
Mi szimpatikus benne?
Szerintem full zavarodott :)))
2 hônapos a kapcsolatuk.Ėn elköltõztem a gyerekkel.A közös lakåsunk üresen åll.A fėrjem az anyjåhoz költözött.A nő albėrletbe.
Először, fåjt, mår csak nevetek, hogy tudtam ekkora barommal együtt élni.
Elhiszem, hogy megbántott egyébként, de én akkor sem beszélnék róla így.
Mégiscsak a gyermeked apja, egykor valamiért csak akartad őt is és a gyerekét is.
Ráadásul te voltál az a nő, aki mellől elment máshoz.
Most nem vádolni akarlak, ne érts félre, de az egymásra köpködésnek nem látom értelmét. Főleg nem ilyen szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!