Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fėrjem viselkedėsėről?
Jûlius vėgėn megismerkedett egy nővel, megcsalt vele, kidobtam, augusztus vėgėn a vålôHa jön a gyerekhez, a nő fehėrneműs fotôkat küld magårôl a fėrjemnek.Most hėtvėgėn eljegyzės volt.Közben bizonygatja nekem, hogy nem jelent semmit a nő. A nő is håzas, de mėg nem adta be a vålôpert.
A fėrjemről mėg annyit tudni kell, az anyja erősen befolyåsolja, egyedül sosem ėlt.Minden kapcsolatåban, bennem is az anyåt kereste.
Kérdező, minél több részletet mesélsz el, nekem annál szimpatikusabb a férjed.
Szívesen megismerném személyesen is. Meginnánk egy sört, esetleg megnéznénk együtt a hétfői meccset. Megadnád nekem az elérhetőségét? Ha nem akarod kiírni ide, privátban is jöhet.
Köszi.
Kedves Andrås!
Nem szereti a sört ės a focit sem.
Beszėlgetni utål.Nincsenek baråtai.Mi is alig kommunikåltunk.
Nem åltatom.X ėvet leėlsz valakivel, 5 hete ėlsz külön tőle, ės måris elmûlt minden?! Ezt Te sem gondolod komolyan.Persze, hogy vannak ėrzėseim.
De vėlemėnyem is.
Ez a torma andras egy troll,vagy szimplan hulye.
A ferjed miert mutogatta a kezet,hogy faj e,nem ertem...
Az hogy eljegyeztek egymast az o hulyeseguk...
Ismeros a szitu,egy elettarsi kapcsolatban elo ketgyerekes no,parszor megdugatta magat,egy idosebb hazasemberrel,es rogton eljegyzest akart...
Hogy miert,mert hulye,es azert is,h ogy o is elmondhassa egyszer,h menyasszony....mi degy kie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!