Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok a fėrjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fėrjem viselkedėsėről?

Figyelt kérdés

Jûlius vėgėn megismerkedett egy nővel, megcsalt vele, kidobtam, augusztus vėgėn a vålôHa jön a gyerekhez, a nő fehėrneműs fotôkat küld magårôl a fėrjemnek.Most hėtvėgėn eljegyzės volt.Közben bizonygatja nekem, hogy nem jelent semmit a nő. A nő is håzas, de mėg nem adta be a vålôpert.

A fėrjemről mėg annyit tudni kell, az anyja erősen befolyåsolja, egyedül sosem ėlt.Minden kapcsolatåban, bennem is az anyåt kereste.

2016. okt. 8. 14:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igazad van 9-es, nem kellett volna azt īrnom, hogy barom.Mentsėgemre: A megcsalåst ûgy tudtam meg, hogy gyanûs jelek utån belenėztem a telefonjåba.Minden idiôta ės egyėb durva jelzővel illetett engem a nőnek.A håtam mögött az anyjåval is mindennek elhordtak mėg ezelőtt 2 hėttel.Most kezdi belåtni, hogy mennyi mindent megtettem ėrte, ő pedig nem becsült.
2016. okt. 8. 15:29
 12/25 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező, minél több részletet mesélsz el, nekem annál szimpatikusabb a férjed.

Szívesen megismerném személyesen is. Meginnánk egy sört, esetleg megnéznénk együtt a hétfői meccset. Megadnád nekem az elérhetőségét? Ha nem akarod kiírni ide, privátban is jöhet.

Köszi.

2016. okt. 8. 15:37
 13/25 anonim ***** válasza:
23%
Aztán mesélhetnétek erről a sörözésről. :D
2016. okt. 8. 15:39
 14/25 A kérdező kommentje:

Kedves Andrås!

Nem szereti a sört ės a focit sem.

Beszėlgetni utål.Nincsenek baråtai.Mi is alig kommunikåltunk.

2016. okt. 8. 16:02
 15/25 anonim ***** válasza:
38%
Mindhárman hülyék vagytok.
2016. okt. 8. 16:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Utolsô! Ėn miėrt? Kiszålltam azonnal a törtėnetből.A kommunikåciôt minimålisra redukåltam.A legjobban ėn örülnėk, ha nem kellene semmilyen kapcsolatot fenntartanom egy ilyen emberrel.De a gyerekem apja.
2016. okt. 8. 17:25
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, nem baj, ha nem szereti a sört és a focit. Nekem elég széleskörű az érdeklődésem. Biztos találunk közös témát. Add meg csak bátran az elérhetőségét. Talán sajnálod tőlem?
2016. okt. 8. 17:27
 18/25 Költőnő? ***** válasza:
42%
Csak érdekel még, ha kérdést írtál ki róla... legalább magad ne áltasd, nagyon gyerekes.
2016. okt. 8. 17:29
 19/25 A kérdező kommentje:

Nem åltatom.X ėvet leėlsz valakivel, 5 hete ėlsz külön tőle, ės måris elmûlt minden?! Ezt Te sem gondolod komolyan.Persze, hogy vannak ėrzėseim.

De vėlemėnyem is.

2016. okt. 8. 17:34
 20/25 anonim ***** válasza:

Ez a torma andras egy troll,vagy szimplan hulye.

A ferjed miert mutogatta a kezet,hogy faj e,nem ertem...

Az hogy eljegyeztek egymast az o hulyeseguk...

Ismeros a szitu,egy elettarsi kapcsolatban elo ketgyerekes no,parszor megdugatta magat,egy idosebb hazasemberrel,es rogton eljegyzest akart...

Hogy miert,mert hulye,es azert is,h ogy o is elmondhassa egyszer,h menyasszony....mi degy kie...

2016. okt. 8. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!