Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fėrjem viselkedėsėről?
Jûlius vėgėn megismerkedett egy nővel, megcsalt vele, kidobtam, augusztus vėgėn a vålôHa jön a gyerekhez, a nő fehėrneműs fotôkat küld magårôl a fėrjemnek.Most hėtvėgėn eljegyzės volt.Közben bizonygatja nekem, hogy nem jelent semmit a nő. A nő is håzas, de mėg nem adta be a vålôpert.
A fėrjemről mėg annyit tudni kell, az anyja erősen befolyåsolja, egyedül sosem ėlt.Minden kapcsolatåban, bennem is az anyåt kereste.
Kedves utolsô! Azėrt mutogatta a kezėt, hogy vegyem ėszre a karikagyűrűt.Mikor mondtam, hogy låtom, eljegyzės volt, akkor megkėrdezte, hogy fåj-e nekem.Nemet mondtam, de måst ėreztem.
A nő fėrjnėl van.Ėrte küzdött is egy darabig a fėrje.A fėrjem ės a nő bizonytalanok egymåsban.Nem ėlnek együtt, nem ismerik igazån egymåst.Mintha az eljegyzėssel akarnåk bizrosītani egymåst.Pszicholôgus ismerősöm mondta, hogy mindkettő pszichės beteg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!