Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég durva húzás volt tőle. (Bár valahol jogos is. ) Ti mit gondoltok erről?
Egyik barátnőmet a párja több hónapon keresztül csalta egy nővel. Lebuktak. Barátnőmet ez lelkileg nagyon padlóra küldte. A párja mindent bevallott. Nem tagadta. Elmondása szerint nem jelentett számára semmit a másik nő csak szexre kellett neki. Helyre akarja hozni amit elrontott.
Barátnőm adott neki még egy esélyt.
Viszont tegnap átjött hozzám. Elmondta,hogy bosszút állt a párján. Megcsalta őt egy régi ismerősünkkel. Ráadásul a párja pont akkor ért haza (rózsával a kezében!!!!)amikor épp szexeltek a pasival.
Nagyon megsajnáltam a párját... bár ő sem egy szent.
Próbálta helyre hozni a kapcsolatukat erre a barátnőm csak bosszúból bocsátott meg neki. Ti mit gondoltok erről?
Szerintem nem jogos. Engem is csaltak már meg mégsem álltam bosszút. Így is meg lehet ezt oldani.
(Pedig a megcsalás után mi még együtt voltunk fél évig)
Kérdező, ezt írod: "Bár valahol jogos is".
A barátnőd bosszúból, - önként és dalolva - ugyanazt tette, amit a párja. Csak szexre kellett neki is az ismerősötök (nem tudom, ő nem fog-e nyomulni ezután).
Ugyanolyan erkölcsi katyvaszban vergődik, mint a párja, csak kevesebbet lépett félre.
Ugyanúgy bemocskolódni vagy tisztán kikerülni a szennyből?
Kérdező,te döntöd el, mi jogos és mi nem.
Elismerésem a barátnődnek, ügyes volt.
A pasi meg egy féreg, megérdemelte amit kapott. Nem egyszerűen félrekúrt, viszonya volt. Teljesen jogos volt.
Amikor engem megcsalt a férjem,én is bosszút akartam állni.Megértem a barátnőd,hogy annyira fájt neki,hogy még az a buta gondolat is megfogant a fejében (majd meg is tette) hogy akkor ha ő is félrelép majd kevésbé fog fájni.De majd rájön,hogy ez nem így van,én szerencsére nem tettem meg,bár elválunk,de a gerincem legalább megmaradt,és nem kell szégyellnem semmit.
A pasit nem sajnálom kicsit sem. Miért sajnálnám? Mert vitt egy piros rózsát,és két hónapig elhitette volna magával is meg a lánnyal is,hogy nem fordul elő többé? 2 év múlva ugyanaz lett volna hidd el.Egyik kutya,másik eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!