Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég durva húzás volt tőle. (Bár valahol jogos is. ) Ti mit gondoltok erről?
Egyik barátnőmet a párja több hónapon keresztül csalta egy nővel. Lebuktak. Barátnőmet ez lelkileg nagyon padlóra küldte. A párja mindent bevallott. Nem tagadta. Elmondása szerint nem jelentett számára semmit a másik nő csak szexre kellett neki. Helyre akarja hozni amit elrontott.
Barátnőm adott neki még egy esélyt.
Viszont tegnap átjött hozzám. Elmondta,hogy bosszút állt a párján. Megcsalta őt egy régi ismerősünkkel. Ráadásul a párja pont akkor ért haza (rózsával a kezében!!!!)amikor épp szexeltek a pasival.
Nagyon megsajnáltam a párját... bár ő sem egy szent.
Próbálta helyre hozni a kapcsolatukat erre a barátnőm csak bosszúból bocsátott meg neki. Ti mit gondoltok erről?
Én nem durvának, inkább feleslegesnek mondanám. Ez a kapcsolat már akkor halott volt, amikor a srác először félrekefélt. Nem tartom kizártnak, hogy a mai napig tartana a viszonya, ha nem bukott volna le.
Sajnos, ahol megcsalás van, ott már nem az igazi a kapcsolat és ezzel egyben akkora törést okoz a fél, hogy soha nem lesz már olyan, mint amilyen lehetne.
Ha a lánynak ettől jobb, akkor oké, ennek a kapcsolatnak már régesrég mindegy úgyis.
Én büszkeségből inkább kidobtam volna és boldog lennék valaki más mellett (látványosan), legalábbis ez volna a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!