Durva huzás volt hogy elrohantam férfiak ti mit szolnatok?
Figyelt kérdés
Barátomnak megigértem hogy lefekszem vele már egy ideje húzom a dolgokat mert még szűz vagyok. Tegnap este elhatàroztam hogy, akkor ,mehet a dolog de mikor betette volna hirtelen felkaptam pár ruhát és elrohantam. L20 F24#szűz-menekülés
2013. aug. 8. 13:54
1/13 anonim válasza:
elég lett volna, ha azt mondod, hogy bocs inkább mégsem. ez elég kislányos volt
2/13 anonim válasza:
Elég értelmetlen, amit csinálsz. Nem kell így menekülni, meg kell mondani, hogy még nem állsz készen. Ez nem arról szól, hogy most akkor "megígéred" a párodnak. Basszus, ne legyél már ovis 20 évesen.
3/13 anonim válasza:
20 éves vagy és még ezen gondolkoznod kell hát elég éretlen vagy várj vele inkább 30 éves korodig addigra talán lesz eszed.
4/13 A kérdező kommentje:
De már sokszor visszautasitottam és most nagyon fel volt pörögve meg sajnálom mert látom rajta h tökre szeretné én meg nem tudtsm mit kezdeni a helyzettel.
2013. aug. 8. 14:00
5/13 anonim válasza:
Azt gondolnám rólad, hogy egy ostoba kislány vagy. "mert megígértem". Ez mindent elmond. Szerintem még hanyagold a témát, mert te leszel a következő "terhes lehetek-e" kérdés kiírója.
6/13 anonim válasza:
20 évesen érettebb lehetne a felfogásod, ilyen téren.
agyilag gyerek vagy még.
7/13 anonim válasza:
azt tudnod kellene ,hogy soha nem húzunk fel egy pasit aztán hagyjuk ott mivel elég idegesek lesznek ettől és szerintem nem fog komolyan venni ezek után ,szerintem kérj tőle bocsánatot és döntsd el,hogy szexelni akarsz vagy nem.
8/13 anonim válasza:
Kísértetiesen hasonló dolog történt velem és egy régebbi barátnőmmel. Az eset után napokig nem beszéltünk, szóval nem szép dolog az ilyesmi...
9/13 anonim válasza:
Hát, esélyes a piros lap... Fel kéne nőni.
10/13 anonim válasza:
Ez elég gyerekes volt a részedről. 17 vagyok, de én se tenném ezt a barátommal. Úgy gondolom megértette volna, ha azt mondod mégse. Az enyém is megértette párszor, és mikor végre megtörtént, el se volt tervezve, tökéletes volt. Fel kellene nőnöd!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!