Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Durva huzás volt hogy elrohant...

Durva huzás volt hogy elrohantam férfiak ti mit szolnatok?

Figyelt kérdés
Barátomnak megigértem hogy lefekszem vele már egy ideje húzom a dolgokat mert még szűz vagyok. Tegnap este elhatàroztam hogy, akkor ,mehet a dolog de mikor betette volna hirtelen felkaptam pár ruhát és elrohantam. L20 F24

#szűz-menekülés
2013. aug. 8. 13:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy tehetsz olyat, hogy felhúzod, aztán meg otthagyod minden nélkül? Mit szólnál a fordított esethez? Sosem tennék ilyet a barátommal!
2013. aug. 8. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon éretlen viselkedés, hacsak nem molesztáltak kiskorodban és nagyon felkavar a pénisz látványa.

Mi lenne ha nem úgy állnátok neki hogy na akkor most dugunk hanem úgy hogy lesz ami lesz, és csinálnátok egy órás előjátékot ahol te is bemelegedsz.

Vagy egyáltalán nem kívánod őt?

2013. aug. 8. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez már mindennek a teteje!

Én már nem is akarnék többet találkozni. Az egy dolog, hogy hirtelen meggondolod magad. De hogy felpattansz és elrohansz, az pofátlanság, és a tisztelet teljes hiányát jelenti.

Te nem is szereted a pasidat. Vald be őszintén!

2013. aug. 9. 08:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!