Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a barátom akivel egy éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom akivel egy éve voltunk együtt megcsalt akkor ezt a későbbiekben is megteszi?

Figyelt kérdés
Ez az első komoly kapcsolat mindkettőnk életében és eléggé hullámvölgy volt az az időszak....viszont soha senki nem nézte volna ki belőle én még így sem hogy ez történt és nem is akarta csak akkor már a szakítás mellett döntött.Szinte bele hajszoltam ebbe de azt mondták hogy aki egyszer megtette az többször is megteszi.
2016. nov. 28. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább az a kérdés,hogy mennyire tudod Te ezt a megcsalást elfogadni, feldolgozni?

Az,hogy még egyszer megteszi...hát ki tudja?Lehet,hogy tanult belőle és nem fog ismét félrelépni, de az is lehet,hogy mégis megteszi.

Mond el Neki ha mellette maradsz,hogy még egy esélyt nem fogsz Neki adni, és ez tudatosuljon benne.

2016. nov. 28. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy a kapcsolat egyik alapja a hűség, ha ezt nálam egyszer eljátszották onnantól nincs visszaút semmiképp. 25F
2016. nov. 28. 18:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a megcsalásba nem lehet belehajszolni senkit. Ha a másik egy korrekt, tartással rendelkező ember, akkor előbb kilép a rossz kapcsolatból, nem pesig megcsalja a párját .

Nincs semmilyen mentség a megcsalásra

2016. nov. 28. 18:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki hogy még ahhoz is gyáva hogy megtegye :( aztán folyton piszkáltam egyszer elmentem itthonról és írta hogy vége...aznap nagyon csúnyán berúgott és így történt a dolog de mondta hogy nem fejezte be mert folyton rám gondolt.A későbbiekben Kiderült hogy azert is nem akarta folytatni mert ez történt és annyira szégyelli magát higx nem bír a szemembe nézni.de én kértem újabb esélyt ezek után...azóta eltelt kb két és fél hónap és a kapcsolat sokkal jobb lett viszont nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe az eset az elején rendszeresen most mar csak néha még rosszat is álmodok
2016. nov. 28. 18:42
 5/14 Költőnő? ***** válasza:
100%
Pffff hát ezek után sztem ő a hülye, ha akar tőled vmit... hogy lehet ilyet mondani vkinek, akit elvileg szeretsz???
2016. nov. 28. 18:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne megcsalás, ha nem is voltatok akkor együtt. Ezt tényleg te cseszted el.

Amúgy igen, ha valaki egyszer megcsal, az többször is meg fog.

2016. nov. 28. 18:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Nagy rá a sansz,hogy újra megteszi.
2016. nov. 28. 18:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát bammeg meg is érdemelted, hogy megcsalt.

Meg fogja tenni még többször is, főleg, ha egy ilyen éretlen, passzív-agresszív pcsa maradsz a jövőben is.

2016. nov. 28. 19:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam komolyan és szerintem az ilyet egy év után nem lehet csak úgy megírni hogy van egy döntése kettőnkel kapcsolatban aztán még Mielőtt megbeszélnénk a dolgokat elmegy valakivel...
2016. nov. 28. 19:37
 10/14 A kérdező kommentje:
És miből gondolod hogy agresszív vagyok?
2016. nov. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!