Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mindenki megcsalt mindenkit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki megcsalt mindenkit, én jöttem ki belőle rosszul, most úgy viselkednek mint az elmebetegek. Valakinek tanácsa?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy férjes többgyerekes nő, akinek már évek óta titokban van egy szeretője. Vagyok én, akinek nincsen senkije. Én és a fentebb leírt szerető egy párszor szexeltünk. Többet reméltem a dologtól, de csúnyán át lettem verve, és csak kihasznált. A nőt már régről ismerem, soha nem kedveltük egymást. Nos a lényeg, hogy egyszer elborult az agyam, és mindent elmondtam ennek a nőnek, hogy a kis szeretője velem is volt párszor. Na azóta úgy viselkednek mint az elmebetegek, engem kiáltottak ki bűnösnek, mert tönkretettem a "kapcsolatukat"....A nő sajnáltatja magát, meg öngyilkos akar lenni, a pasi meg engem fenyeget hogyha kárt tesz magában a nő, akkor ő kicsinál engem. Már a munkahelyemen is bekavartak, sok embert ellenem fordítottak, fel is kellett mondanom emiatt. Én már rég lezártam ezt a témát magamban, mégis hetek óta próbálnak tönkretenni, a szép beszélgetés nem hat. Most álljak neki énis fenyegetőzni? Az egészben a vicc, hogy a nőnek van családja, szóval egy r..anc, és mégis ekkora ügyet csinál ebből, még neki áll feljebb. Hogy lehet az ilyen bolond emberektől megszabadulni törvényes úton?
2016. nov. 25. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fúúúúúj ez egy fertő!
2016. nov. 25. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szólsz a férjének, hogy állítson a feleségén, mert téged zaklat és fenyeget egy férfi miatt, illetve öngyilkos akar lenni miatta.

Aztán majd új nézőpontból látják a dolgokat. :D

2016. nov. 25. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

A ferjenek is a szeretoje voltal vagy mi van?

Nekem max pontos lett a szovegertesem erettsegin, de ezt total nem ertem.

2016. nov. 25. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajh., mar ertem. Beteg vagyok, elnezest.
2016. nov. 25. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Te sertettsegbol rosszat tettel veluk, bekevertel. Mit varsz? Annyit legalabb megtanultal, hogy nem kell mindembe beleszolni, az elet ugyis megoldja? Ez igy tok monikasos, mikor a holgyemeny idegallapotban van..
2016. nov. 25. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
felnőni.... az ovis szeretői viszonyok okoznak ilyen bonyodalmakat:)
2016. nov. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!