Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám kiengesztelni a barátomat?
Mondhatod, hogy szereted.
Fogalmad sincs, mit érezhetett akkor sem, mikor a kapcsolatotok elején már kikacsingattál másra, és akkor pláne nem amikor egy közös ismerősötökkel feküdtél le.
Ez nem fog csak úgy beforrni neki. Néz rád, és nem tudja eldönteni, hogy szeressen vagy utáljon. Pedig a kettő nem éppen szinonima.
Ha szereted, nem hagyod ilyeneknek kitenni. Ha szereted, nem akarsz megbizonyosodni, hogy ő a megfelelő-e. Ha szereted, nem a te önzőségeid fognak vezérelni.
Azonban valószínűleg elérted nála, hogy ne tudjon bízni. Nem tudom, hogy tisztában vagy-e vele, de bizalom nélkül nem fog tudni igazán szeretni. Olyasmire persze képes lesz, mint amit te tettél vele.
De önzetlenül, nem a saját javára elég jó ideig nem fog.
Képzeld el a szeretetet úgy, mint egy lelki szakadékot. Az alján megannyi szigonnyal, tüskével. Ha valaki szerelmes lesz, le fog ugrani, és kockáztat. Ha ez nem lenne, a szerelem nem lenne gyönyörű. Ha szerelmesek vagytok ott vagytok valahol a zuhanás közepén, te pedig TARTOD. Ennyi csak a feladat, hogy harmonikus kapcsolatotok legyen. Egymást megtartani.
Te elengedted. Ez már sehogy se lesz ugyanolyan, mint volt.
Annyit még megtehetsz talán érte, hogy segíted kiszedni a szigonyok közül, de többet már ne remélj, ennél már csak rosszabb lesz köztetek minden. Még ha nem is mondjátok ki.
És még egy valami: Beszélj vele. Kommunikálj. Valszeg amúgy csak ezen az egy dolgon múlt a kapcsolatotok...
Bocsi, nem ránéztél a fiúkra hanem "csak" smároltál és lefeküdtél velük!
Engem is csaltak már meg és mikor nyilván kiakadtam ezen akkor ugyan ezt kaptam, hogy "de te is nyugodtan megteheted, nem fogok érte haragudni". Elárulom, hogy semmit nem segít és javít a helyzeten ez a mondat...
Engem semmivel sem mert elárultad mindazt amiben hittünk
Nyilván az ő hibája is hogy elhanyagolt végtére is nem véletlenül tetted meg mással mellesleg attól még tagadhatatlan hogy megtörtént...
Ezt most hagyjátok abba a gyerek tanult (ha tanult) belőle hogy ha nője van foglalkozni kell vele te pedig legközelebb majd használod a fejedet is ennyi
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!