Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik az erkölcstelenebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az erkölcstelenebb?

Figyelt kérdés

Ha én csalok meg valakit, vagy ha velem csalnak meg valakit. (a második esetben én független vagyok)

Tehát ebben a kettő esetben melyik elfogadhatóbb? Melyik helyzetben van tehetem meg, hogy "védekezek" a gyűlölködőkkel szemben.

UI: nyílván egyik se jó dolog, és nem megbocsátható, de ha választanotok kellene két ember közül, és az egyiknek bocsáthatnátok csak meg, mint kívülálló, melyiknek tennétek?

Aki megcsalt valakit, vagy akivel megcsaltak valakit?

2016. dec. 2. 15:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy értelmetlen kérdés.
2016. dec. 2. 15:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Akivel megcsaltak valakit. Mert az illetőnek nem törvényszerű tudnia hogy vele épp megcsalnak valakit.
2016. dec. 2. 15:30
 3/23 anonim ***** válasza:
ugyanaz. Mivel te is tudod, hogy veled csalnak valakit.
2016. dec. 2. 15:33
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Mindkettő megbocsátható. Elméletben nincs megbocsáthatatlan bűn. Ha megbánják, akkor minden megbocsátható. A kérdés az, hogy mi képesek vagyunk-e rá. Sokszor az ember túl gyenge, hogy megbocsásson. Nem képes felül emelkedni rajta... Hát nem is csoda, mert k-u.*v@ nehéz.

Amúgy én csináltam már olyat, hogy én voltam, akivel megcsaltak valakit. Egy hete sem jártak még akkor, és én voltam a lány előző pasija... még vissza akartam szerezni, de nem jött össze.

Szóval a szándék is fontos szerintem, hogy milyen szándékkal. Tudom-e, hogy mással van? Szét akarom-e szedni őket, vagy csak az élvezetért csinálom? stb.

Amúgy szerintem Ha valakinek van egy párja és azt megcsalja saját döntésből... az rosszabb, mint az, akivel megcsalta.

Ismerek két barátot, akiknél az volt, hogy az egyik megdugta a másik barátnőjét. A srác azzal védekezett a barátja előtt, hogy "Ha én is elcsábítottam, akkor szerinted meddig bírta volna ki, hogy ne csaljon meg mással? Örülj, hogy megszabadítottalak tőle!"

Persze azért egy évig nem beszéltek, de a srácok már újra barátok... a csaj meg már sehol sincs :D ÉLJEN A FÉRFI BARÁTSÁG :D A banda a fő, aztán a nő... Előbb a spanok aztán a spinék... és a többi és a többi :D

Szóval a lényeg, hogy szerintem egy hajszállal az kimagyarázhatóbb, amikor te vagy a független fél. De etikátlan gerinctelen gusztustalan féreg mocsok dolog. Aljas és nem emberhez méltó.

2016. dec. 2. 15:59
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Ha te megcsalsz valakit akkor monogám kapcsolatban vagy, amibe nem fér bele a megcsalás. Ergo átvered.

Ha veled csalnak meg valakit, akkor abban semmi nincs. Nem te vagy kapcsolatban a megcsalt féllel, te nem ígértél neki semmit.

2016. dec. 2. 16:02
 6/23 anonim ***** válasza:
7%

#5: szóval szerinted az ígéret hiánya azt jelenti, hogy az ember cselekménye nem lehet erkölcstelen? Ezzel az erővel megyek megölni a szomszéd Maris nénit, hiszen soha nem ígértem meg neki, hogy nem vágom a hátába a jégcsákányt!

Kérdező: szerintem ugyanolyan.

2016. dec. 2. 16:06
 7/23 anonim ***** válasza:
6, ne forgasd ki. Akkor írom azt, hogy ő nem csal meg senkit.
2016. dec. 2. 16:19
 8/23 anonim ***** válasza:

Felebarátod házastársát ne kívánd.

Azt írják, hogy még kívánni sem szabad érted? Szerinted akkor megkefélni mennyire erkölcsös?

Mindenesetre az biztos, hogy etikátlan. Egy nőre, akinek párja van, arra nem etikus NŐként nézni. Csak mint egy barátra. Még akkor is, ha ő mászik rád. Bukta. Nem és kész.

2016. dec. 2. 16:25
 9/23 anonim ***** válasza:
48%
Párja van a hattyúknak. Az hogy egy férfivel együtt vagyok (vagyis többször szexelek vele mint 2-3x, meg van néha közös program), nem jelent semmit. 7 milliárd ember él a Földön, nehogy már csak eggyel legyek. Nem vagyok hülye. Vagy ha nekem megtetszik egy férfi, miért érdekelne hogy van valakije? Legyen tekintettel egy olyan személyre aki nem jelent nekem semmit? Erkölcs ide-oda más embert helyeznék magam elé.
2016. dec. 2. 16:40
 10/23 anonim ***** válasza:
Nem forgatok ki semmit, csak a logikai hibádra mutattam rá. Félreértés ne essék, nem vonom kétségbe senki moralitását, hiszen az szubjektív. A logika viszont nem az. :D
2016. dec. 2. 16:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!