Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik az erkölcstelenebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az erkölcstelenebb?

Figyelt kérdés

Ha én csalok meg valakit, vagy ha velem csalnak meg valakit. (a második esetben én független vagyok)

Tehát ebben a kettő esetben melyik elfogadhatóbb? Melyik helyzetben van tehetem meg, hogy "védekezek" a gyűlölködőkkel szemben.

UI: nyílván egyik se jó dolog, és nem megbocsátható, de ha választanotok kellene két ember közül, és az egyiknek bocsáthatnátok csak meg, mint kívülálló, melyiknek tennétek?

Aki megcsalt valakit, vagy akivel megcsaltak valakit?

2016. dec. 2. 15:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20-as... akkor ezzel most mit mondasz? Egyetértesz vagy nem így gondolod? Kíváncsi vagyok :)

Amúgy igen... a cél szentesíti az eszközt duma az eléggé sántít. Mint amikor valaki megszeg egy szabályt és csak annyit mond, hogy "A kivétel erősíti a szabályt."

Holott ez csak egy félreértett, félrefordított közmondás a régmúltból, amit valamiért még ma is mondogatnak, de semmi értelme sincsen, és mégis mögé bújik egy rakás ember az érvelésben.

2016. dec. 3. 11:55
 22/23 anonim ***** válasza:

# 18, a sikeres emberek nagy része önző és ha a céljairól van szó akkor nem azt nézi, hogy kiken fog átgázolni vagy kiket fog tönkretenni. Ilyen a Világ, régen is az erősebb maradt életben.

"a cél szentesíti az eszközt" Például XY csak úgy tudja elérni a célját hogy másik 10 vagy 100 emberen átgázol. XY-nak fontosabbak a saját céljai, mint a másik 10 vagy 100 ember sorsa. Végül is az erkölcs értéke életsorsokban mérhető, nem? Ebben a helyzetben XY szemszögéből nézve az a 10 vagy 100 ember sorsa csak járulékos veszteség. Hangsúlyozom, XY szemszögéből nézve!

2016. dec. 3. 12:49
 23/23 anonim ***** válasza:

21. Azzal semmiképp nem értek egyet, hogy minden megbocsájtható. Értelemszerüen azzal sem, hogy a megbocsájtáshoz valaméféle erő szükséges. Én éppen az ellenkezőjét gondolom.

Nyilván az erkölcstelenebb minden esetben az, akinek párja van. Még abban az esetben is, ha esetleg a harmadik fél ezt a kezdetektől tudta, és el akarta csábítani azt, aki kapcsolatban van. Mivel abban a konkrét helyzetben az egyedülálló csak magáért felelős, a nem egyedülálló meg magán kivül még minimum egy emberért is. Rosszabb esetben többért

2016. dec. 3. 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!