Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt párom több, mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom több, mint egy évig csalt egy nála 15 évvel fiatalabb csajjal. Ahogy lebuktak, a következő hónapban teherbe ejtette a csajt. Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
40 éves lesz a párom, a csaj 25 éves. Régi diákja. Van 2 gyerekünk, 7 és 8 évesek. A nagyobb autista.
2016. nov. 23. 08:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szó szerint azt mondom én is,hogy várd a műsort.Nem lesznek boldogok.
2016. nov. 24. 21:18
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

"És én tökéletesen megértem, a nyugati férfiak milliószor hűségesebbek és családcentrikusabbak"

Aha, nyilván. Azok a nyugati férfiak, akik itt melóznak Magyarországon, (külfödi cégek kirendeltjeként) kivétel nélkül kefélik a legjobb csajokat a cégnél, miközben otthon feleség, meg gyerekek vannak. Rengeteg iylen példát tudnék, még név szerint is említeni, oylant is, ahol a csajnak is van családja. Szóval hagyjuk ezt az állandó "magyar férfiak szarok, bezzeg a nyugatiak" dumát. Ovodás szint. Komolyan.

A kérdésben szerepli hapsi pedig nyilvánvalóan kretén, ez nem kérdés. Mint ahogy az összes csaló az, legyen férfiról, vagy nőről szó, gyerekkel vagy anélkül.

2016. nov. 25. 02:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Különben 21-essel értek egyet. Ha a férfi tanár (mert valami diáklányt említett kérdező), akkor a tanári bejelentett fizetésből még tartásdíjat fizetni, meg közben egy másik nőt egy kisbabával eltartani, ráadásul egy olya nőt, akinek ugyanúgy nincs semmilye, hisz albérletben él.

Ráadásul együttélés, párkapcsolat less belőle, megszűnik ennek a kis tiltott diáklány-tanár viszonynak a romantikája. Apukának lehet, hogy egy idő után hiányozni is fog a két fia (merthogy a csajhoz látogatóba nem mehetnek, azt borítékolom)... less itt még szomorúság meg anyagi kínok.

2016. nov. 25. 13:00
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 27. 17:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Uramisten, nem is tudom mit mondjak. Sok erőt kívánok neked!
2018. jún. 27. 21:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Jo regi kerdes.

Mi tortent azota?

Amugy sajnos nem egyedi eset.Iskolaban tanarno ferje lelepett egy nala 25 evvel fiatalabb vsajjal.A padi se jokepu,se fiatal,se gazdag nem volt.A tanarno szegyeneben elkoltozott a varosbol,nem akarza,hogy sajnaljak emiatt...

2018. jún. 28. 05:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!