Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak nektek mi vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek mi vonzó egy fiatalabb nőben?

Figyelt kérdés
A szeretők többsége miért huszonéves általában? Vagy ti hány éves nővel csaltátok a párotok? (Kort irjatok)

2016. máj. 10. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
A nemi szervei 27/f
2016. máj. 10. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Jesszus, a te nőidnek hány nemi szerve volt, első?
2016. máj. 10. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Pont az, hogy fiatal. Feszes a teste, élettel teli, plusz kevesebb kötöttség. A legtöbb férfi, mikor befásul, eltemetik a gondot, egyszerűen vagy kapuzárási pánikja van, bizonyítani akar, hogy képes meghódítani egy fiatal, üde nőt.

(Írom én ezt nőként, úgy, hogy sose csaltam meg senkit. Csak szimpla paraszti logika alapján.)

2016. máj. 10. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Fiatal, naiv, energikus, elfeledteti vele, hogy ő maga már lassanként túl van élete delén. A huszonéves lányok nagyobb részének még nem igazán van semmi baja az életben, ennélfogva nem is lehet befásult, unott, cinikus, satöbbi, mint sok negyvenes-ötvenes nő. Huszonévesen még pörög, könnyű mellette jól érezni magad (főleg, ha valóban nem egy hosszú távú kapcsolatra, második házasságra/családra vágysz mellette), nem beszélve arról, hogy fiatalon könnyű jól kinézni (20 évesen akármit eszik az ember, semmi nem látszik rajta, bezzeg 40 évesen már bőven oda kell figyelni, mikor, mit, mennyit eszel és ehhez mennyit mozogsz). Soroljam még?

Egyébként sosem csaltam meg senkit, és engem is csak huszonévesen csalt meg az akkori párom, akkor korombelivel, azóta a férjem viszont hűséges, szóval a kérdésed második felére nem tudok válaszolni.

2016. máj. 10. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:

En az parkinsonos mamokra bukom, azok tudnak alakitani igazan. ;)

Hany evessel csaltak meg kerdezo, es te hany eves vagy?

2016. máj. 10. 23:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy fiatalabb :D
2016. máj. 11. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
#2 jesszus, miért, a tiednek mennyi volt?
2016. máj. 22. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
4-es jót írt. Talán annyival egészíteném ki, hogy lelki tényezők is szerepet játszanak. A bizonyítási kényszer, hogy érünk még annyit, mint a helyünkre ácsingózó fiatalok, hogy jó árunk van még a húspiacon. És akkor még a vadászat gyönyöréről nem is beszéltem. Mert bizony sokszor megtörténik, hogy visszatáncolunk, mielőtt eljutnánk a célig, mert elég a tudat, hogy van még csáberőnk, hogy meg tudnánk csinálni.
2016. máj. 22. 17:45
 9/11 anonim ***** válasza:
A férfiak bárkivel képesek megcsalni a párjukat, aki él és mozog.Szóval nem korfüggő.
2016. máj. 22. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:

"A szeretők többsége miért huszonéves általában" - ezt hogy lehet megszámolni?

Amikor 30 körül voltam a szeretőm 60+ volt.

Most én vagyok annyi, a párom meg 30-, de most senki nem csal senkit.

2016. máj. 23. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!