Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb férfiak miért nem ilyenek? Ők miért nem tudják megtenni?
Már pár alkalommal megtörtént, hogy 40-50 éves, vagy még idősebb férfiak szólítottak meg várakozás közben, buszmegállóban, akárhol, frappáns, de udvarias mondatokkal. Szimpatikus lenne az ilyesfajta közeledés, de velük huszonévesen semmit nem tudok kezdeni...
Közben a fiatalabbak esetleg nézegetnek, de hogy hozzám is szóljanak? Soha nem volt még ilyen.
Mi ennek az oka? Ők miért nem tudják megtenni ugyanezt?
Azért mert elvársz valamit, amire jó eséllyel nem fog sor kerülni. Az idősek tudják ezt, őket a flörtölgetés szórakoztatja, de egyébként magasról tesznek rád.
A fiatalabbaknak pedig rosszul esik amikor 100ból 99 nő elküldi őket mert nem elég magasak, izmosak, jóképűek, gazdagok és még sorolhatnám. Utálunk olyan busz után futni amit úgysem érünk utol, nem esik túl jól.
Ami engem leginkább visszatart: hiába tetszik külsőre az adott lány, ha egyszer annak az esélye hogy jó vége legyen a dolognak (értsd: komoly kapcsolat) kb. 1 a 10000-hez. Ami meg lényegében alig több, mintha simán csak arra várnék hogy egyszer majd véletlenül belebotlok valahol az igaziba...
Egyébként melyik a kedvenc buszmegállód kérdező? :)
Az a baj kérdező, hogy igazuk van a fentieknek.
Aki nem felel meg az elképzeléseiteknek, azt egyszerűen megalázzátok és elhajtjátok.
Gondold végig, hogy egy 170 magas srácnak vagy egy nem jóképűnek mikor adnál esélyt?
Hamarost megérkezik a feminista kohorsz(könnyen felismerhetőek, mert nyomukban a százalékok a föld felé zuhannak) és majd elmondják, hogy itt mindenki lúzer, de addig is érdemes volna átgondolnod a mi oldalunkról is a szituációt.
Tetszett már nekem olyan, akire még én is józan ésszel azt mondtam, hogy nem éppen helyes, nálam magasabbnak lenni meg nem akkora feladat, szóval erre építeni, hogy a nem helyeseket úgyis elhajtják a nők, szerintem butaság.
Egyébként szerintem ti sem gondoltok bele a másik oldalba, de mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!