Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb férfiak miért nem ilyenek? Ők miért nem tudják megtenni?
Már pár alkalommal megtörtént, hogy 40-50 éves, vagy még idősebb férfiak szólítottak meg várakozás közben, buszmegállóban, akárhol, frappáns, de udvarias mondatokkal. Szimpatikus lenne az ilyesfajta közeledés, de velük huszonévesen semmit nem tudok kezdeni...
Közben a fiatalabbak esetleg nézegetnek, de hogy hozzám is szóljanak? Soha nem volt még ilyen.
Mi ennek az oka? Ők miért nem tudják megtenni ugyanezt?
Ez a duma nekem nagyon távol van a frappánstól, konkrétan nem égetném magam vele, bár nem vagyok se húszas, se hatvanas.
Amikor meg a fiúk meresztgetik a szemüket, az azért van, mert próbálnak szemkontaktust létesíteni.
A szemezés az a dolog, ami megelőzi a leszólítást, és két ember kell hozzá.
Tanulj meg szemmel flörtölni és jönnek majd a pasik.
Tessék, meg is válaszoltad magadnak a saját kérdésedet:
"... És hiába hajtogatják itt sokan, hogy a nők is kezdeményezhetnek, ha az ember nem tetszik az adott férfinak, csak szemforgatást kap."
Hiába hajtogatod, a pasik miért nem kezdeményeznek, ha az ember nem tetszik az adott nőnek, csak szemforgatást kap. És mint tudjuk, az utóbbinak sokkal nagyobb a valószínűsége. Hát ezért.
24-es
Valszeg a kérdezőnek igaza lehet, de mi az említett interakciókból kimaradunk, nem ismerjük meg soha.
A férfiak a nők kb. top 30%-ához mennek oda, de ha a nők kezdeményeznek, az max a top 2-3%-át érinti a férfiaknak és persze az ilyeneknek nincs is rá szüksége, hogy egy magát a valóságosnál szebbnek hívő lány bepróbálkozzon nála, hisz neki majd minden próbálkozását siker koronázza és akkor már jobb, ha ő választ neki tetszőt.
Így viszont reális lehet a szemforgatás, mint általánosan tapasztalt reakció.
Te, vagy én, valszeg nem forgatnánk a szemünket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!