Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb férfiak miért nem ilyenek? Ők miért nem tudják megtenni?
Már pár alkalommal megtörtént, hogy 40-50 éves, vagy még idősebb férfiak szólítottak meg várakozás közben, buszmegállóban, akárhol, frappáns, de udvarias mondatokkal. Szimpatikus lenne az ilyesfajta közeledés, de velük huszonévesen semmit nem tudok kezdeni...
Közben a fiatalabbak esetleg nézegetnek, de hogy hozzám is szóljanak? Soha nem volt még ilyen.
Mi ennek az oka? Ők miért nem tudják megtenni ugyanezt?
Hát mondd el drága, hogy mi van a másik oldalon.
Minket érdekel.
Pedig minket tényleg érdekelne.
Csakúgy, mint az, hogy mit értesz frappáns mondatokon.
Mert nincs annyi bátorságuk vagy éppen önbizalmuk. A 40-50 éveseknek volt már 20-30 évük rutinossá válni.
Én nem szólítok le nőket az utcán mert biztosan teljesen szánalmas lennék és egyébként is elhajtanának a francba.
A másik oldal az, mikor maximum csak füttyögnek utánad, de a kutya nem akar odajönni normálisan, csak meresztgetik a szemüket. Közben meg folyton az ember fejéhez vágják, hogy a nőknek mennyire könnyű, csak válogatni kell a napi 10-20 kezdeményező közül. Ez se számban, se minőségben nem stimmel, ha azt nézzük, hogy maximum 5 beszólogató munkást kap az embert. Ebből aztán lehet válogatni... És hiába hajtogatják itt sokan, hogy a nők is kezdeményezhetnek, ha az ember nem tetszik az adott férfinak, csak szemforgatást kap. Csak jeleket adni meg tök felesleges, a férfiak általában úgyis azt nézik jelnek, amit akarnak (de akkor sem jönnek oda).
Frappáns szöveg? Pl. ma várakoztam valahol és odaült velem szemben egy úr, azzal a mondattal, hogy ha már mindketten ott vagyunk, nézzük egymást. Utána meg simán elbeszélgettünk (amúgy teljesen semleges témákról).
Hú, hát ez elég szar szöveg volt... A bácsi gondolom már megitta a kenyere javát :)
Oké kérdező, te nekem olyannak tűnsz, akihez érdemes volna odamenni, de sajnos így sem tudom hol vagy, mennyi vagy, hogy nézel ki.
Kéne valamiféle indikátor rátok(teszem azt narancsszínű gyűrű a kisujjon...), ami jelzi, hogy én várom a kulturált jelentkezőket és nyitott vagyok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!