Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatalabb férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb férfiak miért nem ilyenek? Ők miért nem tudják megtenni?

Figyelt kérdés

Már pár alkalommal megtörtént, hogy 40-50 éves, vagy még idősebb férfiak szólítottak meg várakozás közben, buszmegállóban, akárhol, frappáns, de udvarias mondatokkal. Szimpatikus lenne az ilyesfajta közeledés, de velük huszonévesen semmit nem tudok kezdeni...

Közben a fiatalabbak esetleg nézegetnek, de hogy hozzám is szóljanak? Soha nem volt még ilyen.

Mi ennek az oka? Ők miért nem tudják megtenni ugyanezt?

2016. márc. 24. 17:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát mondd el drága, hogy mi van a másik oldalon.

Minket érdekel.

2016. márc. 24. 19:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Dehogy érdekel. :) (Valljuk be, ezen az oldalon ha egy nő őszintén leírja, csak a lehordást kapja, most se számítok másra.)
2016. márc. 24. 19:27
 13/25 anonim ***** válasza:

Pedig minket tényleg érdekelne.

Csakúgy, mint az, hogy mit értesz frappáns mondatokon.

2016. márc. 24. 19:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Írd csak le nyugodtan ha van időd, tényleg érdekelne engem is. (Akár privátban is jó, ígérem nem foglak lehordani.)
2016. márc. 24. 20:02
 15/25 anonim ***** válasza:
Bakker, honnan jön ez a sok lehordó lúzer férfi, nemde, kérdező? :)
2016. márc. 24. 20:10
 16/25 anonim ***** válasza:

Mert nincs annyi bátorságuk vagy éppen önbizalmuk. A 40-50 éveseknek volt már 20-30 évük rutinossá válni.

Én nem szólítok le nőket az utcán mert biztosan teljesen szánalmas lennék és egyébként is elhajtanának a francba.

2016. márc. 24. 20:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező ha frappáns szövegre vágysz akkor írj a turcsynak bár nagyon el van tűnve :(
2016. márc. 24. 20:14
 18/25 A kérdező kommentje:

A másik oldal az, mikor maximum csak füttyögnek utánad, de a kutya nem akar odajönni normálisan, csak meresztgetik a szemüket. Közben meg folyton az ember fejéhez vágják, hogy a nőknek mennyire könnyű, csak válogatni kell a napi 10-20 kezdeményező közül. Ez se számban, se minőségben nem stimmel, ha azt nézzük, hogy maximum 5 beszólogató munkást kap az embert. Ebből aztán lehet válogatni... És hiába hajtogatják itt sokan, hogy a nők is kezdeményezhetnek, ha az ember nem tetszik az adott férfinak, csak szemforgatást kap. Csak jeleket adni meg tök felesleges, a férfiak általában úgyis azt nézik jelnek, amit akarnak (de akkor sem jönnek oda).

Frappáns szöveg? Pl. ma várakoztam valahol és odaült velem szemben egy úr, azzal a mondattal, hogy ha már mindketten ott vagyunk, nézzük egymást. Utána meg simán elbeszélgettünk (amúgy teljesen semleges témákról).

2016. márc. 24. 20:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Hú, hát ez elég szar szöveg volt... A bácsi gondolom már megitta a kenyere javát :)

Oké kérdező, te nekem olyannak tűnsz, akihez érdemes volna odamenni, de sajnos így sem tudom hol vagy, mennyi vagy, hogy nézel ki.

Kéne valamiféle indikátor rátok(teszem azt narancsszínű gyűrű a kisujjon...), ami jelzi, hogy én várom a kulturált jelentkezőket és nyitott vagyok rájuk.

2016. márc. 24. 20:42
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy a korodbeliek ne kezdeményeznének nálad legalább néha. Legfeljebb nem veszed figyelembe, mert nem néznek ki elég jól.
2016. márc. 24. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!