Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni és túltenni magam rajta? Hogyan lehet ezek után visszaszerezni az önértékelésem és önbecsülésem legalább kis részét?
Figyelt kérdés
A párom 3 év után el kezdett megcsalni, miközben már az együttélést és összeköltözést terveztük. Másfél éven át folyamatosan hűtlenkedett, hol prostikkal, hol más férfiakkal. Voltak jelek és gyanakodtam időnként, de iszonyúan jól hazudott és tökélesen át tudott vágni. Persze ilyenkor én voltam a hibás és a rossz hogy nem bízok benne, és nem volt semmilyen bizonyítékom. Biztos én is hibás vagyok, hogy mindig hittem neki, mert hinni akartam, hiszen melyik nő ne akarná inkább azt hinni hogy a párja hűséges, minthogy megcsalja? Ki lehet heverni valaha is ekkora sokkot és csalódást? Most úgy érzem soha senkiben nem leszek képes többi megbízni.2016. okt. 14. 22:50
1/8 anonim válasza:
Örülj neki hogy egy ilyen embertől megszabadultál. Érezzé nagy örömet, és adj hálát minden nap hogy nem költöztél össze vele.. Majd találsz olyat aki sokkal jobb lesz nála. De egyet ne csinálj hogy ez miatt szomorkodsz, örülj neki, ez nagy szerencse ami téged ért hogy megszabadultál egy ilyen embertől.
2/8 anonim válasza:
Férfiakkal is csalt? :o Az szép.
3/8 anonim válasza:
Hú bazz :(
Sajnálom. Hidd el, az idő megoldja.
4/8 anonim válasza:
Ferfi a parod? Ki lehet heverni, bar engem nem csaltak meg soha, de gondold ugy, hogy legalabb kitetted a szemetet, igy nem annyira megalazo, mintha vele maradtal volna es elnezed neki mint egyes gyava, gyenge emberek. Az az igazan megalazo helyzet, ha valaki ezutan egyutt marad a masikkal.
5/8 anonim válasza:
N kezdj biszexekkel, máris jobbak lesznek az esélyeid. Majdnem minden emberrel megesik, hogy megcsalják. Rengetegen élnek bántalmazó kapcsolatban. Sokan élnek úgy együtt, hogy kihűltek az érzelmeik. Az önbecsülést neked kell magadban felépíteni és megtartani, mert ha mások reakcióitól, érzelmeitől függ az önbecsülésed, nagyon boldogtalan leszel. Ennek belülről kell jönnie, ha egyedül élsz, akkor is. Hallgass önfejlesztő videókat, olvass könyveket.
6/8 anonim válasza:
A párod biszexuális, azt ugye nehezen képzelhetjük el, hogy minden igényét ki tudod elégíteni. Ahhoz egyszerre kellene férfinak és nőnek is lenned. Ezt tudomásul kellett volna venni. Ha azt akartad volna, hogy boldog legyen, akkor hagytad volna, hogy nem kelljen csalnia, hogy férfiakkal is lehessen. Ha ez nem megy neked, akkor nem kellett volna összejönnöd vele. Prostikkal "hűtlenkedést" én nem veszem komolyan, nincs mögötte érzelmi viszony. Nem az a te problémád, hogy nem tudsz másban megbízni, hanem hogy nem tudsz mást elfogadni. Vagy megalkuvó vagy, és csak azért vagy a pároddal, mert úgy gondolod, jobb nem jutott neked, ami szemétség vele szemben is. Persze a párod is hibás, ha tudja, hogy nem fogadod el a dolgait, minek jött veled össze.
7/8 A kérdező kommentje:
6# Mindig is elfogadtam hogy biszexuális. És mindig tisztában voltam azzal, hogy nem tudom minden igényét kielégíteni, épp ezért nyitott voltam és sokszor mondtam is neki, hogy keressünk fiút harmadiknak és csináljuk együtt. De neki valamiért jobb volt a hátam mögött, külön utakon járni.
2016. okt. 15. 11:56
8/8 Bence_ válasza:
Önértékelésed úgy tudod össze szedni, hogy rájössz, elfogadod. Végig jók voltak a megérzéseid.
Ezentúl figyelsz rájuk. Ennek eredményként normális kapcsolatod lesz. Így az önért ékelésed is rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!