Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyádat ha levarná egy nálad 4 évvel fiatalabb csavo mit tennel?
Figyelt kérdés
Irjad le
Levarna=mortya=pusydick=sex
2016. nov. 10. 17:34
2/13 anonim válasza:
Az attól függ hány évesek vagyunk.
4/13 anonim válasza:
Semit. 4 év az lepkefing. De ha 14 lenne, hát hadd legyen már boldog! Félted az alfahím státusodat?!
5/13 anonim válasza:
Kiherélném a csávót. Az én anyámat nem kell "levarnia". Szerencsére anyámnak több esze van annál,hogy leálljon taknyos fiúkákkal. Szerintem neked is inkább házit kellene írnod.
6/13 anonim válasza:
tennék róla, hogy több nőt biztos ne "varrjon" le az a pasi
7/13 anonim válasza:
És ezt így "megcsalás" kategóriában. Lol
8/13 anonim válasza:
ha anyám 54 évesen összejönne egy 19 éves kis takonnyal, valószínűleg egy ideig nagyon hűvös lenne köztünk a viszony, de nem csinálnék semmit, és idővel (minthogy nyilvánvalóan ennek nem lenne folytatása) talán elfelejtenénk az ügyet és továbblépnénk. Nagyon csalódnék anyámban, de minthogy felnőtt nő, és ráadásul egyedülálló (legalábbis, özvegy, ami hát, gyakorlatilag ugyanaz), szíve joga olyan utakon is keresni a boldogságát, amit én elítélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!