Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A volt párom több, mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt párom több, mint egy évig csalt egy nála 15 évvel fiatalabb csajjal. Ahogy lebuktak, a következő hónapban teherbe ejtette a csajt. Hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
40 éves lesz a párom, a csaj 25 éves. Régi diákja. Van 2 gyerekünk, 7 és 8 évesek. A nagyobb autista.
2016. nov. 23. 08:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%

Azért az nem szép ha a rákos apukádhoz így viszonyulsz.

A megcsalas az ő dolguk volt, de mégiscsak az apád.

2016. nov. 23. 11:50
 12/26 anonim ***** válasza:
#11 attól,hogy rákos,még nem lesz jó ember az apja.Csak azért,mert ő nemzette,még nem feltétlen érdemli meg a gyerekei szeretetét..."apa bárki lehet,de az apuka ritka kincs" :) Én is nagyon megvetem apámat,mióta kiderült,hogy csalta anyumat(el is váltak egyből).
2016. nov. 23. 12:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt még hozzátenném: nem azzal van a baj,hogy esetleg már nem szerette anyumat,hanem azzal,hogy nem volt gerince tisztességesen lezárni a dolgot,hanem hazudozott mindenkinek.
2016. nov. 23. 12:38
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem tudom, miért vállalták a gyereket, nem is érdekel, amikor kiderült ez az egész, a csaj albérletébe költözött.

Megviselte a kapcsolatot a nagyobb fiunk, sokszor nem akar enni, stb. De akkor sem értem, miért érdemeltem ezt meg. Mi nem voltunk házasok, de a kiscsaj kezét megkérte már hónapokkal ezelőtt.

2016. nov. 23. 12:41
 15/26 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem az ágyban nem volt meg neki minden.Lehet a kiscsaj bevállalósabb.
2016. nov. 23. 12:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, teljesen mindegy, mit adott meg a feleség a férfinek, és mit nem.

Tudom, hogy önző világban élünk, és mindenkinek saját maga a legfontosabb, de hogy fogyatékkal élő gyereket egy apukának sem lenne szabad otthagynia semmilyen új nőért, vagy életért, az biztos. Én tudom, hogy ez örök kereszt és piszok nehéz, de akármi az indok, ez rendkívül etikátlan.

Ebben az a legszomorúbb, hogy le merem fogadni, biztos vagyok benne, hogy a kisfiú nem mehet majd láthatásokra. Egy 25 éves lány az elsősülött kisbabájával nem fog minden második hétvégén bevállalni még pluszb egy autista kisifút. Így 100 százalékban az anyára fog maradni egy gyerek, akit eredetileg ketten vállaltak.

Kedves hímsovén férfiak, kérdezitek, miért nem zülnek a nők! Hát ezért!! Úgyis az a vége, hogy a kisfiúk zöme (még az egészségesek is) apa nélkül nő fel, és egy eredetileg két személyes meló, mint a gyereknevelés, csak a nőre marad. És ehhez köze nincs aszexhez. Egy fogyatékos gyereket nevelő 40 éves nő sosem lesz olyan, mint egy huzonéves kiscsaj.

Egyszerűen a férfiak zömében nincs felelősségéret. Semmi. Remélem, férjed keres annyit, hogy legalább normális tartásdíjat fizet. Mert gondolom, egy autista gyerek mellett nehéz dolgoznod,

Tapasztalatból mondom, ha a menyasszonya babát vár, akkor a menyasszonyának fog elsősorban segíteni. Ne várd, hogy ezentúl azokra a gyerekekre, akik tőled vannak, sok figyelmet fog szentelni. Remélem, van segítséged.

Akik meg ilyen esetben a szexet hzzák fel..hát,, nagy valószínűséggel ennek köze nincs a szexhez, férjed a könnyebbik utat választotta Téged meg otthagyott a szószban. Csak gratulálni tudok neki..

2016. nov. 23. 20:55
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

Annyit tennék hozzá utolsó, hogy ja magyar férfiaknak nem szülnek, lassan már össze se jönnek velük. És én tökéletesen megértem, a nyugati férfiak milliószor hűségesebbek és családcentrikusabbak. A magyar pasik tohonya, lusta, szánalmas és hűtlen bunkó sutyerákok, és még szépen fogalmaztam.

Tudom, sokan fognak támadni, de sajna ez van, elég csak ezt a kategóriát olvasgatni és ez közel sem az összes.

Ja igen, nem vagyok férfigyűlölő, tisztelet a kivételnek, általában a normális pasikat meg a nők csalják.

2016. nov. 24. 04:07
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező!Sajnos mi sem tudjuk a választ.Csak tippelhetünk.Ezt neked kéne megkérdezni tőle.De ha eddig hazudott akkor most is hazudni fog.Igazából nem fog kiderülni hogy miért.A szex miatt?Kevés volt?Nem volt minőség?Nem indítottad be?Rutinszerű volt?Megunt?De lehet hogy az volt a baja hogy sárkány voltál.Ellaposodott a kapcsolat?Nem voltak programok?Minden megszokás volt?Lehetne még sok kérdést feltenni,de mi nem tudjuk megválaszolni.Lehet te sem fogod megtudni soha.
2016. nov. 24. 07:23
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

17-es és a legdurvább, hogy azok, akik ide írnak, azok is próbálják apukát védeni és megérteni. Biztos nem kapott elég figyelmet meg nem volt jó a szex, hát igaza van.

Mintha egy férfi valami kis állatka lenne, akinek semmi egyebet mérlegelni az élete során nem kell, csak a szex meg a jó kaja.

Senki bele nem gondol, hogy milyen etikátlan otthagyni egy nőt két gyerekkel, akik közül az egyik autista.

Ilyenkor jönnek a hímsován férfiak, hogy de remélik, épp csak annyi tartásdíjat kell fizetni, ami a gyerekre elég, anyuka éljen meg, ahogy akar. Nem gondolnak bele, hogy anyuka egy autista gyerekkel nem tud napi 8 órában dolgozni, barátnőm gyereke is autista, az oviban kikötötték, hogy csak úgy veszik fel, ha minden nap délben elhozza. Tehát a bíróság fejenként megállapít gyerekenként majd 15 ezer Forint tartásdíjat, aztán anyuka degeljen éhen nyugodtan.

Abba sem gondol bele senki, hogy a férfinak tuira meg fog szűnni a kapcsolata a gyerekeivel. A egészségessel is. Mert egy 25 éves kiscsaj nyilván nem fog egész hétvégén gondozni a saját babája mellett egy autista kisfiút meg még egyet.

És ezen kérdések ellenére csomóan - NŐK is - úgy gondlják, jogos ha a férfi lelép, hisz nem jó a szex, hát istenem, mit tehetne.

Ebben az országban már mi nők is elfogadjuk, hogy a férfiak olyanok, mint a gyerekek és semmi hosszú távú felelősségvállalást nem lehet tőlük várni. Szomorú, nagyon szomorú!

2016. nov. 24. 07:30
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
18-as, ezeknek a kérdéseknek itt nem kéne fontosnak leniük. Megcsinált két gyereket, akik közül a egyik fogyatékos. Felelősséget kéne vállalnia. Tök mindegy, milyen a szex, vagy vannak-e programok. Nyilván anyuka sem teljesen boldog mégsem lép le, pedig hidd el, ilyen körülmények között sok anya is legszívesebben elfutna a viág végéig, csak mi nők, ezt nem tehetjük meg, ti férfiak viszont - sajnos - igen és még mentegetitek is egymást.
2016. nov. 24. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!