Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Agyamra megy a féltékenység, a kisebbség érzés, hogy engem nem vesz el a párom!
Kedves Kérdező!
Sajnos hetek választanak el attól, hogy a másik oldalról beszéljek.
Nekem alap elvem volt mindig, hogy nős/elvált férfival nem kezdek. Ez igy is volt.
Férjemmel 10 éve vagyunk egyutt, ebbol 1 éve házasok.27hetes kismama vagyok és az exével tervez egy találkozást...titokban. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Egy dolog felől biztosíthatok minden naív lelket,aki a jövőben párjaként gondol majd az ex férjemre. Megteszek mindent annak érdekében, hogy 'elégtételt' kapjak azért amit velem tett. Nem csak nőként, de feleségként és anyaként is megakar alázni úgy, hogy nincs 2 hete, hogy beújitottam dolgokat sex terén is és a 'rossz szokasaimat' is probalom kezelni...amit meg szóvá is tett, higy látja a vátozást és ezt az "Erzsikét" szereti. (Most csak irtam egy nevet)
Nem tudhatod, hogy mi volt valójában a válás oka. Fogalmad sem lehet arról ki mit élt át egy házasságban, de hogx fura mód 98%-ban a "volt nej egy idegbeteg állat"....valaki azzá tette. Valaki sz*rrá alázta. Kihasználta majd lecserélte....önként vagy saját magát buktatva le, ez már részlet kérdés.
Nálunk ugye nem arrol van szó, hogy talált jobbat...csak mást....gondolom én. Az más kérdés, hogy egyik esetben sem dobjuk le magunkrol a másikat úgy mintha divatból kiment kabát lenne....ez is részlet kérdés.
Soha nem fog kiderülni, hogy mi volt/van ott valojában. Ha a férj szabadult a házasságbol vagy a felesége vágta ki is elfogja játszani az áldozatot. Génjükbe van,mint az egyszerű megfázást előadni haláltusaként.
De már most sajnálom, hogy ennyi időt beleöltél egy nem soknjoval kecsegtető kapcsolatba....én meg még hozzá is mentem. Gyereket is megkapta -amivel a kapcsolat eleje óta szekált-...amire én most értem meg. Nekem ehhez fel kellett nőnöm érzelmileg,szellemileg is, nem csak anyagiakban. És igy akkora megaláztatásra készuk ellenem, amit nem fogok hagyni az élete egyetlen egy teruletén sem. Teljes megsemmisulés! 10 év után ujra párt keresni várandósan, elvát nőként? -.- A legideálisabb helyzetben vagyok. Minden epkezlab ferfi álma más gyermekét felnevelni. -.-
Ne hagyd magad. Jogod van boldognak lenni! Sőt! Semmi sem előrébb való,mint a saját boldogságod. Ha boldog vagy csak akkor tudsz másnak is adni! A kedves feleség számlájára meg ne írjunk több cekket...fogalmunk sincs, hogy ki mit csinát....ugyanis az emberek hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!