Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Agyamra megy a féltékenység, a kisebbség érzés, hogy engem nem vesz el a párom!
2-es vagyok: akkor viselkedj is úgy, mint egy normális 31 éves nő, aki nem a saját feje után megy, hanem PÁRkapcsolatban él és elfogadja a párja csomagját is!! Nem csak az egó bukik ki, hogy ő mit AKAR! Ha nem tetszik ami van, változtass.. ha te erre mész, hogy legyen család, gyerek mielőbb, akkor nyilván nem ő az a pasas, aki ezt megadja neked 1 éven belül. Szörnyű a stílusod, nem csodálkozom, hogy nem kötelezett még el a párod..
Az motivál, hogy minden barátnődnek már van 1-2 gyereke és férje, nálad meg még az eljegyzés sem esett meg? Vagy ennyire unod magad?
Mi ez a sítlus ahogy beszélsz itt emberekkel , azért mert neked így van?
Nem tudom feltűnt e, de itt mindenki ugyanazt mondja, h mi a hiba benned, de te emellett sem fogod fel és nem látod a fától az erdőt.
üdv: egy szintén 31 éves NŐ!
11#
Én sem tini vagyok, hanem 35 éves, és halvány sejtelmem sincs, mire föl ez a rohadt nagy hiszti. Pedig házasok is vagyunk.
Figyelj, akár tetszik akár nem, az tényleg csak egy darab papír, és ha ő nem akarja, akkor nem vesz el. Ennyi!
Ettől még pont úgy élhettek együtt, pont úgy kitarthattok egymás mellett életetek végéig, jóban-rosszban, mintha kapsz egy ro.hadt gyűrűt és végiparádézol egy délután fehér ruhában.
Soha nem értettem azokat a nőket, akik ennyire meg vannak bolondulva, hogy nekik esküvő KELL, az az egyetlen életcél, hogy találjanak valakit, aki elveszi őket feleségül. Könyörgöm, magyarázd el, hogy miért!
Mert én semmitől se vagyok se több, se kevesebb, mint esküvő előtt. Kimondtuk az igent, mert mindkettőnknek fontos, és jogilag tiszta helyzetet akartunk.
De ettől még másnap ugyanúgy kelt fel a nap, ugyanúgy elmondom hetente ötször, hogy ne hagyja szét a ruháit, ő ugyanúgy pampog, mert nincs azonnal elpakolva a ruha a szárítóról, és az ég világon semmi sem változott! Ha te azt hiszed, hogy az esküvő alatt átélsz valami hatalmas katarzist, és számít az életben, hogy te "férjezett asszony" lettél, akkor esküvő után iszonyatosan nagyon fogsz csalódni.
Amit majd szépen le is versz a hites uradon, mert nem tud téged boldoggá tenni.
A pasinak egy csepp esze nem lenne, ha elvenne téged feleségül, főleg amíg ennyire erőlteted.
Nem fog elvenni,mert nagyobb hisztérika vagy,mint az ex. Attòl,hogy 31 éves vagy,nem vagy felnőtt,ne haragudj. Ilyen raplikat a 18 évesek szoktak lenyomni. "Miért nem vesz màr el,együtt vagyunk 2 éve és màr a Mari is menyasszony!!!!"
A màsik,hogy a gyerek meg az exfeleség mindig is a képben lesz. Te ezt sosem fogod elfogadni,ezt tudja a hapsid nagyon jòl...
Elvesz,egy reggel telefoncsörgésre ébredtek,az ex hívja,hogy a gyerek beteg,stb...azonnal menjen,mert segíteni kell. Te szétharapod a torkàt. A csòka azt is megbànja,hogy megszületett,nemhogy azt,hogy elvett téged.
De ilyen hàrpiàt,mint amilyen te vagy...
Nincs ember,aki gyűrűt hùzna az ujjadra.
Zsák a foltját.
Pasid dolgozott magán, hogy fejlődjön?
Ha nem akkor te pont olyan vagy mint az előző, meg a következő :). Hozzá való!
Felnőttség a születésnapok számától sajnos független. Azt tudod tenni, hogy eldöntöd akarsz e érte változni és elfogadod e őt? Másik megváltoztatása zsákutca.
Pedig jobb lenne ha szakítanátok. Ha ilyen hisztérika vagy 31éves létedre,akkor veszett ügy.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!