Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális vagyok? Agyamra megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok? Agyamra megy a féltékenység, a kisebbség érzés, hogy engem nem vesz el a párom!

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom, együtt élünk 2 éve. A páromnak volt előttem egy házassága ami 5 évig tartott. Szétmentek, rá 1 évre összejött velem. A régi kapcsolatában már 1 év után megtörtént minden, házasság, gyerek, a volt nej diktált mindenben, párom egy igazi papucs volt, a kedvében járt, vitte ide-oda. Gyerekük is lett amit elég szépen kihasznál a volt párja (állandó zaklatások, gyerekkel való érzelmizsarolás stb.) Eleve féltékeny vagyok, de most hogy még mindig azt nézem ahogy a volt asszony diktál nem bírom elviselni, rengeteget veszekedünk mondom neki miért nem békülsz ki vele akkor? Azt mondja mert engem szeret és velem képzeli el a jövőjét, a gyerek csak gyakorlati kötelék, nem érzelmi. Nem akar semmit anőtől de az próbálta többször is visszacsábítani. Mégis egy pótléknak érzem magam, nem történik semmi, együtt élünk aztán kész. A kapcsolat elején már tisztáztuk nekem kell majd gyerek, ő is szeretne. Mégsincs semmi!Se eljegyzés semmi pedig annyiszor volt már ezekről szó utána is! Nem akarom elhagyni mert szeretem, ne tanácsoljátok ezt.
2016. okt. 29. 09:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ket oldalon keresztul bizonygatod, hogy te mas vagy, de az egyetlen dolog, amit latok, hogy pontosan ugyanolyan vagy mint az exe. Szerencsetlen hapek csoborbol vodorbe... hisztizel, zsarolsz, ki vagy bukva, roncsolod a sajat kapcsolatodat, kikered magadnak hogy te miert nem vagy elveve meg tarsai... pont ezert nem lettel elveve x eve, mert nem szeretne a parod meg egyszer ezen keresztulmenni.
2016. okt. 29. 11:23
 22/33 anonim ***** válasza:
51%

31 évesen 3 év kapcsolat után reálisak az igényeid,hogy szeretnél megházasodni és szeretnél gyerekeket.

viszont ketten vagytok ebben a kapcsolatban. a párod már megjárta ezt és nem akarjam még egyszer.

őt is meglehet érteni. de téged is,hogy szeretnél saját gyereket stb..

én azt javaslom,hogy hagyjátok egymást. te sem leszel fiatalabb. ha gyereket szeretnél akkor keress olyan pasit aki szintén erre vágyik. nem a jó ember oldalán vagy.

2016. okt. 29. 11:27
 23/33 Bence_ ***** válasza:

Tök érthető, hogy szeretnél kapcsolatot, családot.

Minden ember szeretetre vágyik de ameddig ezt mástól varod el addig csak függő kapcsolataid lesznek. Szeresd és fogadd el magad. Onnantól lesznek felnőtt kapcsolataid.

2016. okt. 29. 12:15
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit csodálkozni, hogy nem vesz el. Mit nyerne veled? Egy hisztériás feleséget, akivel ha gyereke születne, már kétfelé kellene cirkuszolni a gyerek miatt. Egyik erre húzná, másik arra. Én ennek a palinak a helyében most egy jó hosszú időre elköltöznék külön és gondolkodnék, hogy miért választok ilyen problémás nőket.
2016. okt. 29. 13:51
 25/33 anonim ***** válasza:

Legyél vele kedves. Tényleg bizonyítsd be neki, hogy más vagy mint az exe, mert ahogy mások is mondták, te most egy tűzokádó sárkány vagy. Meg lehet érteni, hogy vágysz a családra és úgy érzed szorít az idő, de el kell döntened, hogy őt szereted jobban, vagy a terveidet. Próbáld meg az ő szemszögéből nézni a dolgokat, és ne csak időlegesen, hanem tényleg állítsd át az agyadat. Egy férfit nem ultimátumokkal lehet megfogni, hanem kedvességgel, szeretettel, lágysággal.

Valahogy azzal is barátkozz meg, hogy az életetekből az exet soha nem lehet kiűzni, de a saját fejedből ki tudod. Minden gondolatod körülötte forog, hozzá méricskéled magad, rombolod az önbizalmadat és a kapcsolatodat. Gondolj rá úgy, mint egy betegségre, amivel együtt kell élni, de kellő odafigyeléssel nem okoz nagy életminőség romlást. Próbáld meg úgy nézni a dolgokat, hogy a párod lelke sérült, ez neki is púp a hátán, de ahogy a cukorbetegségtől sem lehet csettintésre megszabadulni, úgy a múlttól sem. Vigyázz a párodra, légy odaadó, ettől te is jobb ember leszel és végül meg fog térülni a fáradozásod.

2016. okt. 29. 15:56
 26/33 anonim ***** válasza:
Ez a szitu nagyon hasonlít arra, amikor a nős pasi nem válik el a szeretője miatt, és nem akarja elvenni.Ilyenkor is jön a kérdés, miért?Azért, mert rájön arra, hogy ez ugyanaz a felállás, csak más a szereplő.Valószínűnek tartom, a te párod is erre jött rá.Vagy elfogadod így, vagy keresel mást, Avagy kivárod, amíg ő akarja.Ez mikor lesz?Jó kérdés....lehet soha.
2016. okt. 29. 16:04
 27/33 fru_ ***** válasza:

Nem azért ne hagyod el, mert szereted (nem is nagyon úgy írsz róla), hanem mert te látod az utolsó esélyednek, hogy gyereked legyen. És az kb igaz is.

szóval mondd neki ezt, hogy 30 fölött, az idő repül, megbeszéltétek a gyereket, családot - akkor most ezeket hogy látja? Igen / nem - más válasz nem játszik.

2016. okt. 29. 16:58
 28/33 anonim ***** válasza:

Csak halkan kérdezem, mert a stílusodat ítélve sejtem, mi lehet a helyzet... Jól kijössz a gyerekével, rendes vagy vele?

Mert abból, ahogy írsz, nekem az jön le, hogy te minden bizonnyal fúrod a volt feleséget, akivel a közös gyerek miatt ő próbál jó viszonyt fenntartani, akármilyen is a nő. Ha volt feleségről ilyen stílusban nyilatkozol akkor sejteni vélem, hogy a közös gyereküket sem szereted különösebben.

A normális pasik akkor nem szokták elvenni a válás utáni új barátnőjüket, ha az nem jól viszonyul a gyerekükhöz, illetve ha kötekedik a volt feleséggel való kapcsolatuk miatt (minek fizetsz annyi tartásdíjat, jaj, miért beszélsz vele gyereknevelésről, oldja meg az asszony egyedül, jajj, már megint vittél oda gyümölcsöt, rám is költhetnéd azt a pénzt, jaj minek jön már megint ide a gyereked, sok már belőle...stb.)

A sítlusodból ítélve, le merem fogadni, hogy ez van, és bocs, ha tévedek...

2016. okt. 29. 18:21
 29/33 anonim ***** válasza:

28-as vagyok újra. Ha már ilyen sokszor felteszed ezt a kérdést, akkor jó lenne, ha konkrét példákat írnál, mi bajod a volt feleségével. Azt írod a férj papucs volt, mert vitte ide-oda a feleséget. Namost ahol kisgyerek van, ott természetes, hogy viszi ide-oda a családfő a családot. Azt írod, a volt feleség zaklatja a párod. Milyen ügyben? Csak nem gyereknevelési kérdéseket beszélnek meg? Nézed, ahol a volt asszony diktál? Na erre is kiváncsi vagyok?? Mert miben diktál??? Csak nem tartania kell apukának magát a megállapított láthatásokhoz???

Szerintem ez a pasi sosem fog téged feleségül venni, amíg így viszonyulsz a "volt" családjához, akikkel a gyerek kedvéért igyekszik jó viszonyt fenntartani.

2016. okt. 29. 18:28
 30/33 A kérdező kommentje:
A kapcsolat kettőnk között nagyon szép és jó lenne, csak sajnos bekavar a múltja. A volt neje sokáig vissza akarta hódítani de nem járt sikerrel. Erre elkezdett velünk szemétkedni a gyereken keresztül, mindenbe belekötött, semmi rosszat nem csináltunk pedig, engem meg mindenkinek szidott hogy egy k. vagyok, pedig nem is miattam váltak el. Alaptalanul bántott minket folyamatosan, párom családjának is lehordott mindennek. Azóta gyűlölöm.
2016. okt. 30. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!