Ez milyen viselkedés?
Figyelt kérdés
A párommal van gyerekünk de most messzebb élünk egymástól valami bajok miatt(nem kapcsolatunk miatt). Ez már egy éve van így. Telefonon intenzíven tartjuk a kapcsolatot. Péntektől itt van nálam a nővérem lánya (16). Én 21 vagyok a gyerekkel vagyok elfoglalva egész nap és foglalkozok is a fiatal hölggyel. És a párommal is beszélgetek. De nem tudom miért neki annyira akadál a testvérem lánya...mintha féltékeny lenne. Olyanokat mondott hogy megváltoztam mióta itt van amit nem hiszek mert épp ugyan úgy viselkedek mint előbb, csak annyi hogy bár fél órát csak a lányjal beszélgetek és este amikor a pici alszik. Nem értem miért ilyen velem? Hisz a családtagomrol van szó és nem idegenről és nagyon jól esik ha itt van bár segíthet kicsit. Nem értem a páromat és már annyira ki vagyok akadva miatta hogy elhagyom.2015. ápr. 20. 23:09
1/7 anonim válasza:
Túl fiatal vagy,szerintem ne hagyd el,ha meg féltékeny marad továbbra is(mondjuk adj ultimátumot),akkor menekülj!Ne hirtelen dönts,mert megbánod,és a rokonlány is megbánná,hogy miatta szakítotok,neki nem bírná el a lelkiismerete.
Annyit tudnék mondani,hogy beszéld meg vele,hogy ez most egy darabig így van,viselje el,hagyjon titeket esténként beszélgetni.Semmi többet nem csináltok úgyse.
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy "féltékeny", hiszen a rokonod ott van nálad, ő meg már egy éve távol lakik tőled! Nem is találkoztok egyáltalán? Ő inkább a ti együtt töltött időtökre féltékeny, nem konkrétan a lányra, hidd el.
3/7 anonim válasza:
Mivel mindig felhasználónévvel írsz, lehet tudni rólad, hogy egy arab a férjed... innentől kezdve nincs miről beszélni, nem értem min vagy meglepve. Ők ilyenek, nyilván fél, hogy ez a vad európai rokon nő majd belevisz téged is a rosszba, kicsapongó leszel, az alakodat fogod mutogatni szűk ruhákban és még az is lehet, hogy -urambocsá'- férfiakkal fogsz beszélgetni!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hogyan nem érti hogy én vagyok az öregebb. Én is voltam 16. És inkább az öregebbekre néztem fel. Amit tőlem lát az csak jó. Hisz egy gyerekem van, nem nagyon van időm mással foglalkozni próbáltam már elmagyarázni neki de olyan mintha falnak mondtam. Soha nem voltam bulizós tipus.
2015. ápr. 21. 07:42
5/7 anonim válasza:
Párod ha nincs is otthon, miért zavarja, hogy az unokahúgoddal napi fél órát beszélgetsz? És hogy változhat meg valaki péntektől hétfőig? És te hogy jutottál arra a következtetésre 3 nap alatt, hogy elhagyod a párodat? Nem értem az egészet...
6/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod elhagyni, de akkor már most keresgesd a koporsód, mert agyonver/megköveznek.
Ez van, persze, hogy féltékeny, az arabok 90%-a ilyen degenerált.
7/7 A kérdező kommentje:
Ó basszus kulcs... Na jó majd valahogy kiengesztelem
2015. ápr. 22. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!