Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon mit tett? Felrelepett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit tett? Felrelepett?

Figyelt kérdés
a felesegem hetvegen kint volt baratnokkel bulizni azzal a feltetellel hogy 12kor hazajon errefel hajnal 4-kor hozta haza egy auto aki allitolag a baratnoje volt,szerintetek mi tortenhetett?
2016. okt. 14. 19:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
70%
Ahh... A volt parom ugyanez. Ha fel oraval kesobb erkeztem azt hallgattam hetekig..de o persze barmerre barmeddig.. mert nehogy mar papucs legyen..
2016. okt. 15. 15:39
 42/43 anonim ***** válasza:
90%

Nem értem mi a gond. Nekem is vannak barátaim akikkel eljárok ide-oda. Nyilván az elejèn mindenkit bemutattam a páromnak, így nincs hiszti ès fèltèkenység ha valamelyikükkel kettesben megyek el valahova. Mindig tudja hol ès kivel vagyok. Nálam is szoktak próbálkozni, de mivel nyilván elutasítok mindenkit, így nincs jelentősége, nem is szoktam elmondani, felesleges ezzel a másikat idegesíteni ès direkt fèltékennyé tenni.

A volt pasim volt ilyen, hogy sosem mondta el kivel ès hol vagyok, mert mindig kiakadt valamiért. Még követni is kèpes volt. Eleve nem stimmel valami ha titkolózni kell...

2016. okt. 16. 14:13
 43/43 anonim ***** válasza:

Hát igen.

Szar is az, amikor a kérdező ír privátban, hogy csak lebukott a felesége.

És ilyenkor jön majd a "mindenmegmagyarázok" válaszolóktól hogy "hogyan?"

Nehogy leírd, azonnal kötekedni fognak, keresik a kibúvót meg a többit, mert nehogy már.

Szánalom a köbön.

2016. okt. 24. 04:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!