Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon mit tett? Felrelepett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit tett? Felrelepett?

Figyelt kérdés
a felesegem hetvegen kint volt baratnokkel bulizni azzal a feltetellel hogy 12kor hazajon errefel hajnal 4-kor hozta haza egy auto aki allitolag a baratnoje volt,szerintetek mi tortenhetett?
2016. okt. 14. 19:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, ne már... Lehet, hogy te ilyen ostobán csinálnád, de aki van annyira életképes, hogy pl. tud egyszerre sétálni és lélegezni, az nem azzal a pasival viteti haza magát, akivel félrekúrt. De nem is tudom, minek magyarázkodom, annyira evidens az egész, hogy már fáj. És valóban jól írta az egyik válaszadó; ha ilyen "terror" meg hiszti van a férj részéről, én is letagadnám, ha olyan merészelt hazavinni, akinek farka van... nem kell a felesleges, alaptalan dráma. (Az már más kérdés, hogy nem élnék olyan házasságban, ahol ilyen szinten rá vagyok kényszerülve a hazudozásra...)
2016. okt. 14. 22:14
 22/43 anonim ***** válasza:
84%

Ha én elmegyek bulizni, a büdös életben nem érek haza éjfélre. Mégis hogy? Legkorábban hajnali kettőre szoktam. És mi az, hogy feltétellel? Milyen alapon szabsz feltételeket?

Én havi egyszer megyek bulizni, férjem soha semmilyen feltételt nem szab, és olyan sem volt még, hogy megkérdezte volna, hogyan, ki hozott haza.

(egy két gyermekes, hűséges, normális kapcsolatban élő anyuka vagyok)

2016. okt. 14. 22:21
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
Jajj de kedves anyuka:)
2016. okt. 14. 22:24
 24/43 anonim ***** válasza:
88%
22 Jaj vigyázz, mindjárt megkapod, hogy hogy merészelsz gyerekek mellett bulizni járni és nem 0-24 velük lenni?????!!!!????
2016. okt. 14. 22:32
 25/43 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem ezek után kérdéses, mert az már rossz jel valóban, hogy hazudott.Több információ kellene, mert ebből nehéz megállapítani.

A többi válaszolónak meg:

Azért jó, hogy

1.Kijelentitek, hogy tuti nem, ha meg valaki esetleg felveti, hogy benne van a pakliban, már le is van támadva, ellentmondást nem tűrően.

2.Átcsapott szinte az összes válasz személyeskedésbe.

3.Aki szerint célszerű lett volna taxival jönni, az ostoba, de a feleség, aki hazudott, az tiszta megoldást alkalmazott.

Azért ez így eléggé rámutat arra, hogy merről fújhat a szél egyeseknél, mert a tapasztalataim azt mutatják, hogy azokból vált ki ilyen indulatokat egy ilyen egyszerű kérdés, akiknek van takargatnivalója.

2016. okt. 14. 22:34
 26/43 anonim ***** válasza:
80%

Nincsen takargatnivalóm, azért nem érteném a felháborodást és az időpontmegszabást, ha a páromról lenne szó. (Ilyenkor nyilván az ember beleképzeli magát a szituációba.)

Ha meg lenne, nem akasztana ki egy random gyakoris kérdés.

2016. okt. 14. 22:46
 27/43 anonim ***** válasza:
16%
24-es igen, de tudod vállalom, hogy szoktam élni és bulizni. Ha nem buliznék, akkor meg megkapnám, hogy igénytelen ősanya vagyok, aki már nem nő, ne csodálkozzak, ha a férjem félrelép, hisz én már CSAK anya vagyok, unalmas... hát inkább élek, ahogy jól esik, és ami a férjemnek is megfelel.
2016. okt. 14. 22:49
 28/43 anonim ***** válasza:
84%

Legutóbb, mikor egy gyerekkori barátnőm lánybúcsúja keretei között voltam szórakozni. Mivel 2,5 éves a gyerkőc, mondtam a férjemnek, hogy éjfélnél tovább nem akarok maradni, mert reggel kelni kell. Ehhezképest olyan jól sikerült a buli, hogy hajnal négykor még egy szórakozóhelyen táncoltunk. Valamikor reggel hatkor értem haza eléggé ittasan, viszont arra emlékszem, hogy egy feketén taxizó fiatal srác vitt haza, mivel nem maradt már nálam csak 2000 Ft. Abból meg normál taxis nem fog elvinni egy 15 km-es távon.

Az éjszaka nagyon jó volt, ittunk, táncoltunk, jól éreztük magunkat, nem léptünk félre, nem csináltunk semmi törvénybe ütközőt. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.

Üdv, egy fiatal feleség.

2016. okt. 14. 22:52
 29/43 anonim ***** válasza:
3%

26

Gondolom mennyire élted magad bele.

Kíváncsi vagyok, ha a férjedet egy nő hozná haza, aztán azt hazudná, hogy egy férfi, akkor is csak legyintenél?

Vagy a tökéletes kapcsolatba belefér a hazugság?

Mert azzal kapcsolatban nem lovagoltál több hozzászóláson keresztül, ahogy látom.

2016. okt. 14. 22:53
 30/43 anonim ***** válasza:
0%
Facokat engedjétek élni a családanyákat ennek egy férj is örül legalább addig lezsíróz mindent:)
2016. okt. 14. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!