Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon mit tett? Felrelepett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit tett? Felrelepett?

Figyelt kérdés
a felesegem hetvegen kint volt baratnokkel bulizni azzal a feltetellel hogy 12kor hazajon errefel hajnal 4-kor hozta haza egy auto aki allitolag a baratnoje volt,szerintetek mi tortenhetett?
2016. okt. 14. 19:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
80%
Mi vagy te az apja vagy a főnöke, hogy feltételeket szabsz? Rabszolgának tartod és èjfèlig adtál kimenőt? Úristen milyen pasik vannak...
2016. okt. 14. 20:20
 12/43 anonim ***** válasza:
82%
Lehet h a pasi meleg.Az vegulis baratno:)))
2016. okt. 14. 20:20
 13/43 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom azért nem mondta el, mert terror és hiszti van ha bevallja. Gondolod, hogy csak buliban tud megcsalni ha meg akarja tenni?
2016. okt. 14. 20:21
 14/43 anonim ***** válasza:
73%
Biztos elvitték egy dogging partiba.Öcsém ezt a féltékeny fact.
2016. okt. 14. 20:23
 15/43 anonim ***** válasza:
81%
A pasi nem vitte volna haza, ha bármi lett volna közöttük. Inkább ment volna taxival.
2016. okt. 14. 20:23
 16/43 anonim ***** válasza:
79%
Persze, és ez az elmúlt 20 percben derült ki, mert mikor megtudta, hogy kérdést írtál ki róla gyik-re, rögtön megtört és vallott. =D
2016. okt. 14. 20:27
 17/43 anonim ***** válasza:
74%

Na, akkor tanulj... Az én férjem is ilyen terrorista ... És most a szeretőm mellől írok, aki éppen kifeküdt a fergeteges szextől. 22-óráig haza kell érnem a céges buliból, mert ha nem, biztosan van valakim. Hahaha.

18 évig tűrtem, egy éve azt mondtam, nincs tovább. Nem vagyok senkinek a cselédje, a szolgája. Most vagyok a legboldogabb.....

2016. okt. 14. 20:42
 18/43 anonim ***** válasza:
65%
17 Válás nem opció? :D Egy ótvar férj gáz, de benne maradni egy szar kapcsolatban / házasságban és szeretővel vigasztalni magadat ugyanolyan szánalom. 2016 van, gond nélkül el lehet válni pillanatok alatt...
2016. okt. 14. 21:37
 19/43 anonim ***** válasza:
18%
18# de a 17# es egy senki egy semmi nincs masra tekintettel. O csak egy ocska. Gondolkozni nem tud meg a fogalmat se ismeri mi az.
2016. okt. 14. 21:47
 20/43 anonim ***** válasza:
4%

Ez a kétségbeesett magyarázkodás :D

Ha akkora terror lenne, akkor taxival jött volna a nő és nem pasi hozza, amiről aztán hazudik is :D

Eléggé levágós, hogy félrement, most meg persze megy a magyarázkodás, gondolom nem véletlenül.

Talán a hozzászólók is buktak már meg, hogy félrelépegetnek.

2016. okt. 14. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!