Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit tett? Felrelepett?
Figyelt kérdés
a felesegem hetvegen kint volt baratnokkel bulizni azzal a feltetellel hogy 12kor hazajon errefel hajnal 4-kor hozta haza egy auto aki allitolag a baratnoje volt,szerintetek mi tortenhetett?2016. okt. 14. 19:59
11/43 anonim válasza:
Mi vagy te az apja vagy a főnöke, hogy feltételeket szabsz? Rabszolgának tartod és èjfèlig adtál kimenőt? Úristen milyen pasik vannak...
12/43 anonim válasza:
Lehet h a pasi meleg.Az vegulis baratno:)))
13/43 anonim válasza:
Gondolom azért nem mondta el, mert terror és hiszti van ha bevallja. Gondolod, hogy csak buliban tud megcsalni ha meg akarja tenni?
14/43 anonim válasza:
Biztos elvitték egy dogging partiba.Öcsém ezt a féltékeny fact.
15/43 anonim válasza:
A pasi nem vitte volna haza, ha bármi lett volna közöttük. Inkább ment volna taxival.
16/43 anonim válasza:
Persze, és ez az elmúlt 20 percben derült ki, mert mikor megtudta, hogy kérdést írtál ki róla gyik-re, rögtön megtört és vallott. =D
17/43 anonim válasza:
Na, akkor tanulj... Az én férjem is ilyen terrorista ... És most a szeretőm mellől írok, aki éppen kifeküdt a fergeteges szextől. 22-óráig haza kell érnem a céges buliból, mert ha nem, biztosan van valakim. Hahaha.
18 évig tűrtem, egy éve azt mondtam, nincs tovább. Nem vagyok senkinek a cselédje, a szolgája. Most vagyok a legboldogabb.....
18/43 anonim válasza:
17 Válás nem opció? :D Egy ótvar férj gáz, de benne maradni egy szar kapcsolatban / házasságban és szeretővel vigasztalni magadat ugyanolyan szánalom. 2016 van, gond nélkül el lehet válni pillanatok alatt...
19/43 anonim válasza:
18# de a 17# es egy senki egy semmi nincs masra tekintettel. O csak egy ocska. Gondolkozni nem tud meg a fogalmat se ismeri mi az.
20/43 anonim válasza:
Ez a kétségbeesett magyarázkodás :D
Ha akkora terror lenne, akkor taxival jött volna a nő és nem pasi hozza, amiről aztán hazudik is :D
Eléggé levágós, hogy félrement, most meg persze megy a magyarázkodás, gondolom nem véletlenül.
Talán a hozzászólók is buktak már meg, hogy félrelépegetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!