Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan értethetném meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értethetném meg vele, hogy amit tett az borzalmas?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy a férjem 1-2 éve 1 éven keresztül csalt engem egy nagyon jó barátnőmmel. Én összetörtem, kiborultam egy világ omlott össze bennem és soha de soha nem fogom ezt neki megbocsátani. Viszont ami nagyon dühít az hogy ő elbagatelizálja a dolgot. Szerinte nem olyan nagy ügy ez...már rég vége €s amúgy sem volt egy nagy szám a dolog és egyáltalán nem érti hogy miért nem vagyok képes túléllépni. Légyszi segítsetek...hogyan értessem meg vele h minden jogom megvan dühöngeni elválni stb? Linkeljetek vmi írást a megcsalással kapcsolatban vagy nemtudom
2016. szept. 12. 02:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen próbáld neki ezt levezetni:

- Minden kapcsolat alapja a bizalom.

- A bizalom ugrott a megcsalással

- A szerelem ugrott a megcsalással

- Mivel minden pozitív érzés ugrott a megcsalással, nincs

értelme együtt maradni. El fogsz válni tőle (nem el

szeretnél, nem kell tőle engedélyt kérni).

- Esetleg még megkérdezheted, hogy mit tud felhozni azért,

hogy mi okod van rá, hogy ne válljatok el.

- Illetve ami még jó kérdés lenne, hogy kiválasztod egy

barátját, és megkérdezed tőle, hogy "Mi lenne, hogyha

összejárnék jövő héttől egy éven át a Jóskával?" vagy

mittomén milyen nevű barátai vannak. Közeli barátnevet

válassz. "Mert akkor megyek kefélni, de nem válok el."

Így talán megérti.

2016. szept. 12. 02:48
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem érti meg akkor ez van. Ettől függetlenül válj el, amit lehet azt meg pereld el tőle, terjeszd el, hogy milyen, esetleg terjessz lehúzó pletykákat is róla. Remélem a "barátnőddel" se beszélsz már.
2016. szept. 12. 02:50
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem miért kellene megértetned az érzéseid egy olyan emberrel aki az elmúlt 1-2évben is sz@rt az érzéseidre(hisz megcsalt)?!

Egyszerűen csak hagyd magára, majd idővel rájön ,hogy mit veszített és akkor majd vakarhatja a fejét, akkor fog majd neki igazán fájni ,akkor fog majd rájönni ezekre a dolgokra (amikor már késő lesz)!

2016. szept. 12. 03:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja, hogy engem választott pedig megtehette volna hogy a nőt választja és ez micsoda egy jófej dolog...És tényleg az zavar, hogy kátszik rajra hogy nem érti...de tényleg nem érti hogy mibajom...és meg van róla hogy ő micsoda egy jófej őszinte ember h most ezt bevallitta....Egyszerűen szeretnék rajra látni egy csöppnyi fájdalmat...
2016. szept. 12. 03:11
 5/19 anonim ***** válasza:
97%

Téged választott, téged csalt meg, mekkora jó fej már!

Neki nem feleség, nő való, hanem valami más (hogy mi,

azt nem tudom, de ne élőlény legyen).

2016. szept. 12. 03:31
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Joggal boríthatnád rá az asztalt főleg, hogy egy cseppnyi megbánást sem tanúsított. Valószínű nem ez lehetett az egyetlen, ha ennyire viselte meg, hogy kiderült egy viszony, ami egy évig tartott, de nem volt jó. Akkor egy egyszeri kaland az mit jelent neki? Olyan mint amikor ki megy WC-re? Ne akarj vele megértetni semmit sem. Nem érdemel annyit sem, hogy beszélj vele. Majd az ügyvéded beszélgessen vele. Szánalmas az ilyen ember. Legyen benned tartás és ne hagyd, hogy ennyire megalázzon!

"...megtehette volna, hogy a nőt választja..."

Kinek gondolja magát? Jézusom mennyire el vannak varázsolva egyes "férfiak" vagyis inkább ezeket a típusú ember kinézetű egyedeket csak hímeknek hívnám, mert ösztön lények semmi más. Egy normalis férfi nem viselkedik így egy nővel, aki szeret. Térj magadhoz, ha nem akarod így élni az életed, hogy te akarod megmagyarázni meg megértetni vele, hogy ezzel mekkora fájdalmat okozott neked.

Sokkal jobbat érdemelsz hidd el, mert te teheted meg, hogy választasz! Egy boldog életet egy olyan férfi mellett, aki majd megbecsül és nem ilyen. Inkább nem is mondok rá semmit, mert még azt sem érdemli, hogy több energiát adjunk ehhez. Miért nem hoztad fel a válást? Miért nem akarsz válni?

2016. szept. 12. 03:53
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

Majd megérti, mikor kimondják a válást, és rájön, hogy elveszített.

Legkésőbb akkor, mikor találsz egy normális pasit, aki szeret és megbecsül téged, és ráébred, hogy most valaki más boldog melletted, holott ez mind az övé is lehetett volna.

A helyedben azért is válnék, akárki akármit mondd, mert egyáltalán nem bánta meg a dolgot! Ebből egyenesen következik, hogy máskor is meg fog csalni, elvégre úgy gondolja, hogy neked ezt "kutya kötelességed" megbocsájtani. (Meg a nagy lóf..t!!)

Ne érdekeljen, hogy ő mit gondol vagy mit érez, te csak azzal foglalkozz, hogy neked mi lesz a jó, és te mit érzel. A helyedben innentől kezdve aztán végképp nem foglalkoznék az övéivel.

2016. szept. 12. 06:04
 8/19 anonim ***** válasza:
97%

Úristen! Szegény pasas,nem érti?

Te meg hülye vagy??Kit érdekel, hogy mit ért és mit nem,zavard el a francba!

2016. szept. 12. 06:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megkérdezném, hogy neki hogy esne, ha most lelépnék éjszakára valakihez, aki egy ideje tetszik, lefeküdnék vele, csak mert vágyom rá, de hazajönnék, mert hosszabb távon jó a férjjel. Ja és én még jobb fej lennék, mert előre szólok és nem utólag. Aztán lelépnék egy egész estére valami hotelbe vagy ismerőshöz, idegeskedjen csak.

Mindenképp olyat mondj, aki egy ideje tetszik.

Aztán ha hazamész reggel, mondhatod, hogy na neked is így esett, csak még rosszabb mert többször történt meg. De ne aggódjon, még egy évet lehúztok együtt és nem fog emlékezni erre az érzésre, sokkal halványabb lesz.

Csak ha nagyon vergődik mondd meg neki, hogy nem csaltad meg, mert jobb ember vagy nála.

2016. szept. 12. 06:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Óh,istenem,még milyen kegyes,hogy téged választott!

Feküdj le a legjobb haverjával,aztán mondd neki ugyanezt! Aztán hagyd ott a pitsába!Meglátjuk mennyire tud rajta túllépni!

2016. szept. 12. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!