Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan értethetném meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értethetném meg vele, hogy amit tett az borzalmas?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy a férjem 1-2 éve 1 éven keresztül csalt engem egy nagyon jó barátnőmmel. Én összetörtem, kiborultam egy világ omlott össze bennem és soha de soha nem fogom ezt neki megbocsátani. Viszont ami nagyon dühít az hogy ő elbagatelizálja a dolgot. Szerinte nem olyan nagy ügy ez...már rég vége €s amúgy sem volt egy nagy szám a dolog és egyáltalán nem érti hogy miért nem vagyok képes túléllépni. Légyszi segítsetek...hogyan értessem meg vele h minden jogom megvan dühöngeni elválni stb? Linkeljetek vmi írást a megcsalással kapcsolatban vagy nemtudom
2016. szept. 12. 02:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értelek. Elválsz és kész, neked is jobb lesz egyedül, neki meg nem kell a barátnőiddel bujkálni. Nyíltan végig próbálhatja az összes barátnőd.
2016. szept. 12. 07:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Már elköltözött az anyjához...most itt maradtam 2 pici gyerekkel és úgy érzem összeomlott a világom és nemtudom hogyan tovább...Nemtudok eztán senkiben megbízbi...barátokban sem...Legszivesebben sosem találkoznék vele többet de a gyerekek mmiatt kénytelen leszek...:(
2016. szept. 12. 08:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
És a kedves barátnőd?? Őt elzavartad a pitsába??
2016. szept. 12. 08:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Elzavartam...első mérgemben a fejéhez vágtam minden szart ami eszembe jutott...mekkora k..rva..stb és az is kijött h dögöljön meg.annynit bírt erre mondani hogy ejnye nem szép dolog mások halálát kívánni majd minden visszaszáll...ennyi...És tudjátok mi a vicces?Tudtam h van egy pasija mert megosztott velem mindent..és mikor a kidobta én vígasztaltam...és nem tudtam h a férjemről van szó...Azt hittem ilyenek csak a hülye szappanoperákban vannak...
2016. szept. 12. 08:40
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező maximálisan együttérzek veled, mert engem is csaltak már meg, de nálunk másként alakult..

Duplán fájdalmas,mert a barátnődben IS csalódtál.

De látod, megoldódott a dolog, ő lelépett magától, jól is tette.Flegma volt,és nem látta be, hogy hibázott,így nem érdemel még egy esélyt, mert hiába huhognak itt,van olyan eset,amikor igenis egy esélyt még kaphat, de ez nem az,sajnos.

Hallod, jó pofátlan a barátnőd is, szemen kéne köpni, még neked panaszkodott, hogy otthagyták?(a férjed...)

Nem állnék vele se szóba többé, sőt, ha van párja, borítanék előtte is,megérdemelné...

2016. szept. 12. 09:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Szivesen beszélgetnék olyannal aki volt már hasonló helyzetben...
2016. szept. 12. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Meg kell mondani neki, hogy bármilyen ÉRZÉSHEZ jogos van. Ha téged feldühít vmi, jogod dühöngeni akkor is, ma mást nem dühíti fel. Hogy ti ketten baromira másképp álltok a kapcsolathoz, megcsaláshoz, és szerinted igenis "nagy" dolog az, hogy megcsalt, mert már nem bízol benne és kiábrándultál belőle azért, mert képes volt mást kúrogatni a hátad mögött. Ha ő ezt nem érti meg, nem passzoltok egymáshoz, ennyi.
2016. szept. 12. 09:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
én ugyanebben a cipőben járok csak nekem a feleségem csinálta meg a kollegájával. ő sem tanúsit semmi megbánánst.
2016. szept. 12. 11:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen tapasztalatom szerencsére, de hidd el, hogy minden rendben lesz és jobb a gyerekeknek is es neked is, ha majd olyan lesz az apukájuk aki szeret Teged es oket is annyira, hogy dobja fel az egészet csak igy es igazan törődik veletek, szamithattok ra! A nagyszülők tudnak segíteni esetleg Most neked? Az o szülei remelem normálisak veled es veletek! Ha szeretnel beszelgetni irj nyugodtan, ha tudok valamiben akkor segitek nektek szivesen! Nem vagytok egyedul!
2016. szept. 13. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!