Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalásnak mi értelme van?
Nem értem.
Ha valaki nem érzi jól magát egy párkapcsolatban,akkor szakítson,de annak semmi értelme,hogy félrelép.
És szerintem nem mentség a z,hogy éppen részeg volt.
János barátunk fiatal még a maga 36 évével ahhoz, hogy teljes mélységében lássa át a problémát. Valójában Mikes Kelemen egész rodostói vendégszereplése alatt sem írt annyi, mint erre a kérdésre lehetne írni.
Engedelmetekkel én mégsem teszem, mert teljességggel feleslegesen koptatnám a billentyűzetet. Ezt az oldalt ugyanis jellemzően a fiatalok uralják, ők pedig úgyis egyetlen okot ismernek csak el. Nincs ezzel semmi baj. Én is voltam fiatal, én is voltam gerinctanulmány, nekem is minden fekete, vagy fehér volt, és én is kíméletlen magabiztossággal harsogtam világba a magam igaznak hitt verzióját. Negyven felé bölcsebb már az ember. (Vagy, ahogy Bernard Show mondja; "Negyven fölött minden férfi gazfickó." Majd az itteni fiatalok is elérik azt a kort, és ha figyelnek közben, rájönnek az élet nagy igazságaira.
Figyelj kedves utolso! Sok igazsagot leirtal itt a megcsalasrol viszont van ahol nincs igazad. Felev nagyon keves ahoz hogy kiismerd a masikat sot van akinek egy elet sem eleg ehez. Teny az is hogy az emberek az ido mulasaval valtoznak ki jo ki rossz iranyba es hidd el nekem hogy nem mindig eleg a megfelelo parbeszed. Te nem is tudid elkepzelni sem hogy milyen boldogok voltunk 17 evig es megis elromlott valami. Lehet hogy itt mar a gyerekek jottek be a kepbe nem tudom de szerinted vallaltam volna ha tudom hogy a kapcsolatom csak amitas? Hat nem. De az idot visszaforgatni nem lehet es kereshetjuk a valodi okot sz.tem nem fogjuk megtalalni. Miert? Mert az ember valtozik ki igy ki ugy. En megszi.tam mert odaadtam az eletem annak az eggyetlen pasinak aki eletem ertelmet jelentette es o kiba
..ttul atvert
Ez nem nyagogas csak eggy sztori a sokkozul es hogy miert mondom el? Hat csak azert hogy sok gerinctelen ember van aki nem torodik a masikkal es nem mindig derul ki felev utan hogy sza.ba leptunk.
Nem értesz, vagy nem akarsz megérteni egy dolgot János. És ez pedig az, hogy igen is vannak olyan esetek amikor tényleg, mint derült égből a villámcsapás jössz rá több év múlva, hogy ez tulajdonképpen nem is az az ember akit megismertél.
És hidd el senki sem szeret áldozatszerepben tetszelegni, bármennyire úgy tűnik.
Egy idealisztikus világban úgy történik minden ahogy írod, hogy ki lehet ismerni a másikat fél év alatt, én meg erre azt mondom, hogy nem, mert számos példát láttam magam előtt ilyen jellegű "pál fordulatokra" minden előzmény nélkül.
És igen van úgy, hogy te mindent megtehetsz, bármit beleadhatsz a kapcsolatotokba, a másiknak nem lesz elég, nem tudja értékelni.
Gilján úr, csak azt hajtogatod, hogy leéltél 10 évet a feleségeddel. És? Azt hiszed, ha őt ismered, akkor már minden nőt ismersz? Vagyunk egy páran a palettán, és ahányan, annyiféle érzéssel. Az én férjem 50 is elmúlt, mire igazán megismerte az énemet. És nem azért, mert titkolóztam, vagy mert nem beszéltünk meg mindent, hanem azért, mert ő férfi, én meg nő vagyok.
Sokszor én sem értem őt. Főleg mostanában. Nem találja a helyét sem itthon, sem munkahelyén, amit korábban imádott. Tudja, hogy valami nincs rendben, de nem tudja megfogalmazni.
"En is hibaztam de oltari nagyot. Mivel az elso ferfi volt az eletemben nem tudtam merteket tartani meddig engedjek neki. Mindent megkapott amit csak akart. Ez volt a baj. Nem kellet kuzdenie semmiert. Es most olyan csajert kuzd aki kiabrandult belole ertem."
Gratulálok, ez már egy szép és kézzel fogható válasz volt, ezzel már el lehet kezdeni dolgozni, látom közeledünk az igazsághoz! :)
Mivel párkapcsolati tanácsadóként is tevékenykedem másodállásban, hallgattam már végig épp elég sok felelősség hárítást. Az az alap felállás, hogy mindenki ártatlan, aki hozzám fordul, csak éppen az élete van mégis romokban. Aki szeretne megoldást találni a problémáira és úgy érzi, hogy szívesen venne igénybe külső segítséget, az keressen meg Facebook-on:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!