Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ez tényleg így van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez tényleg így van? Azt hallom magam körül nőktől és férfiaktól egyaránt, hogy ez a férfi természet, így kell elfogadni, nem számíthat a nő hűségre. Kevés ellenpélda van. De honnan lehet előre tudni? Ti melyik típusba tartoztok?

Figyelt kérdés
Idézet egy félrelépős cikk kommentjei közül: "Vadászösztön. Férfiban ott van ha szereti a párját akkor is. Okosan kell csinálni. Másik városban, idegennel, egy alkalommal az adott nővel, rendesen védekezni. Vagy egy ápolt prostival. Lényeg hogy ne legyen folytatás, ne legyen érzelmileg belebonyolódott fél.Kiábrándítónak hangzik, nem fér bele a hűségeskübe meg a tündérmesékbe. De mindenki jobban jár ha a férfi kielégíti párszor az életében a vadászösztönét. K***a pénzhez jut, férj megnyugszik és megint tud a munkára koncentrálni, feleség szeretve marad. Amiről nem tudnak nem történt meg."
2016. szept. 15. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

A korábbi hozzászólók nagy része szépen leírta a dolgokat, amikkel én is egyet értek, így inkább a kérdésed másik felére válaszolnék, ami még nincs megválaszolva:

Felismerni úgy tudod, hogy ki milyen típus, hogy leveszed ideiglenesen a rózsaszín szemüveget, és mint embert megismered. Nem egyszerű dolog, de rá lehet érezni. Mondani sok mindent lehet, de a viselkedésük több mindent elárul. Nagyon sok férfi ismerősöm van, esetenként exekkel is tartom a kapcsolatot, mivel legtöbbször normálisak, csak nem illettünk össze. Vannak, akikről biztosra el tudom mondani, hogy soha nem csalnák meg a párjukat. Ezt igazából onnan tudom, hogy mikor szóba kerül a téma, látszik rajtuk, hogy teljesen megrázza őket az ilyen viselkedés. Igen erősen és határozottan állást foglalnak, de nem esnek túlzásba (a túlzott tagadás is gyanús lehet). Illetve, egyikük sem csajozós típus. Valódi társat keresnek, és kellemetlenül érinti őket a csalódás, akkor is, ha ők hagyták annyiban a dolgok, viszont nem állítják be magukat áldozatnak. Tudják, hogy volt szerepük a dologban, nem szidják a nőt, csak tényleg sajnálják, hogy így alakul. Páromról is tudom, hogy nem csalna meg, mivel ő se volt soha csajozós típus, és összességében ismerem, mivel teljesen megnyílt nekem, sokat beszélgetünk, és soha nem mondott ellent a viselkedése a szavaival. Az ilyen srácok általában érzelmesek, de nem érzelgősek és nem mártírok. (És igen, vannak ilyenek, az én ismerettségi körömben szerencsére nem is kevesen :) )

2016. szept. 15. 12:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Winds, Agent, többiek, örülök válaszaitoknak hogy nincs még teljesen kiveszve az emberség az állatiassággal szemben hűség-megbízhatóság terén!
2016. szept. 15. 12:44
 13/18 Noren1989 ***** válasza:
11%

Egyetlen ismerősöm csalta csak meg a nőjét...kb 45+ db férfi ismerősöm van.

Nos, maga a cikk: leginkább a kurucinfo-ra, vagy a 444.hu-ra való, annyi valóságtartalma van. Aki ezt elhiszi, sajnálatosan naív lehet.

Én személy szerint mindig hűséges voltam, a lojalitásom az egyik legnagyobb erényem (meg a gyk statisztika).

2016. szept. 15. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Egyébként ilyenkor jönnek azok, akik nem értenek egyet

azzal, hogy vannak még hűséges férfiak/nők, aztán

lehúzzák a válaszokat. Ahelyett, hogy normális választ

írnának, arra nem képesek :)

2016. szept. 15. 16:04
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
na akkor beszéljünk arról, h kihúzol a kalapból egyet a sok színes golyó közül, mekkora eséllyel fog mindegyik golyó ugyanolyan színű lenni? :) és itt nem az emberi bőrszínre utaltam most :D
2016. szept. 15. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Főleg, ha nincs két egyforma színű golyó :)
2016. szept. 15. 17:19
 17/18 anonim ***** válasza:
a matek a leghasznosabb tárgy, ha átültetjük az életbe :)
2016. szept. 15. 22:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Leteznek osztonok, de az ilyen ferfiak, akik a vadaszosztonnel takaroznak mindig elfelejtik, hogy osztonszinten a nok sem monogamok. Nekem az exbaratom takarozott ezzel a baromsaggal, hogy meg kell neki bocsatanom a megcsalast,mert en nem ertem milyenek a ferfi osztonok, mert a nok osztonszinten monogamok. Elmagyaraztam neki, hogy akkor most el kellett volna hagynom egy dominansabb pasiert? Aki erosebb, okosabb, gazdagabb,mint o? Mert ilyenek a nok osztonszinten, rogton vonzodni kezdenek szexualisan a parjukhoz kepest dominansabb ferfiakhoz. Mert a legjobb geneket akarjuk tovabbadni az utodnak es, ha jon egy jobb,mint a jelenlegi par, akkor ez tortenik. Nyilvan a nok tobbsege nem hagyja el a meglevo parjat,ha minden rendben van, szimplan csak felremegy. Mindket nemnek vannak osztonei, de az kulonboztet meg minket az allatoktol, hogy ezeket tudjuk kezelni, tehat egyik felet sem menti fel a megcsalas alol. Ha en ellen tudok allni a parom kedveert a jokepubb,erosebb, okosabb stb. munkatarsnak, hiaba kivantam mondjuk meg, akkor ugyanugy elvarom a ferfitol is, hogy hiaba jatszik el fantaziaszinten a gondolattol, hogy lefekudjen a csinos pincernovel,de miattam, mert szeret, akkor igenis allja meg es probaljon inkabb energiat fektetni a kapcsolatba, vagy ha nem tud,akkor tisztessegesen szakitani.
2016. szept. 16. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!