Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, ez tényleg így van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez tényleg így van? Azt hallom magam körül nőktől és férfiaktól egyaránt, hogy ez a férfi természet, így kell elfogadni, nem számíthat a nő hűségre. Kevés ellenpélda van. De honnan lehet előre tudni? Ti melyik típusba tartoztok?

Figyelt kérdés
Idézet egy félrelépős cikk kommentjei közül: "Vadászösztön. Férfiban ott van ha szereti a párját akkor is. Okosan kell csinálni. Másik városban, idegennel, egy alkalommal az adott nővel, rendesen védekezni. Vagy egy ápolt prostival. Lényeg hogy ne legyen folytatás, ne legyen érzelmileg belebonyolódott fél.Kiábrándítónak hangzik, nem fér bele a hűségeskübe meg a tündérmesékbe. De mindenki jobban jár ha a férfi kielégíti párszor az életében a vadászösztönét. K***a pénzhez jut, férj megnyugszik és megint tud a munkára koncentrálni, feleség szeretve marad. Amiről nem tudnak nem történt meg."
2016. szept. 15. 10:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Sorry, nekem akkor sem elfogadott. Férfit (embert) szeretnék, nem állatot vadászösztönnel. Én is tudok magamon uralkodni, a másiktól is ezt várom.

21/L

2016. szept. 15. 10:24
 2/18 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen semmitmondó cikkeket fel kéne gyújtani, ha internetes, akkor meg tiltani. Ezek általában felbújtás miatt íródnak, hogy szétszakítsák azt is, ami működik.

B.aromság, én sosem csalta meg egy barátnőmet sem, mert alapból így vagyok kódolva. Szerintem ez genetikailag kódolt javarészt, meg családi minták függvénye is, hogy ki hűséges, ki nem. VÉgső soron döntés kérdése.

Mindig azt teszem az aktuális szerelmemmel, amit én is kívánnék magamnak, szóval nem fér bele megcsalás sohasem. Az a másik ember sárbataposása lenne. Előbb szakítok, mint hogy ilyet tegyek. 28F

2016. szept. 15. 10:30
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az különbözteti meg az állatot meg az embert, hogy az embernek uralkodni kéne az ösztönein. Amúgy így leírni, hogy nincs hűséges férfi, ez elég vicc. Életemben nem csaltam meg senkit se. Ha úgy éreztem, hogy már nem jó a kapcsolat, akkor leültünk, megbeszéltük, hogy javítunk, ha nem sikerült javítani, akkor beláttuk, hogy nem működik. Egy asztalborogatós szakításom se volt, én úgy érzem mindig korrekt voltam a volt barátnőimmel, és véleményem szerint ezt ők is így értékelik. Aki erre nem képes, az kb tényleg egy állat értelmi szintjén van, vagy egyszerűen baromi éretlen. 23/F
2016. szept. 15. 10:30
 4/18 A kérdező kommentje:

1-es, egyetértek (30 L) veled, saját kapcsolatban én sem tudnám tolerálni. Engem - tudomásom szerint - még nem csaltak meg, de utaló jelek voltak, és akkor ki is léptem.

Aki hűséges volt, az meg anyagilag volt életképtelen, pl. családalapításnál nem lehetett volna számítani rá.

Ebben az esetben az a kérdés, hogy: az anyagilag jól (jobban) szituált férfiak automatikusan félrelépnek, mert "megtehetik"?

A South Parkban volt egy rész erről, ami ezt parodizálta... vagy azért van normális férfi, aki minden téren megbízható?

Egy másik kommentelő válasza az idézettére: "Mennyire megalázó már valakinek, ha a tudtán kívül kúrnak félre.. Ha a férfi SZERETI az asszonyt akkor már csak SZERETETBŐL, tiszteletből sem fogja megcsalni. Sokan ezért lesznek depressziósok, öngyilkosok, vagy ha olyan a sértett fél személyisége akkor gyilkosság is történhet a megcsalás, féltékenység miatt."

Szerintem is, ha már félre akar kúrni, előre beszéljék meg, vagy ha már megtetette, mondja el, így fair... a legjobb meg az lenne, ha nem kéne ilyesmire egyáltalán gondolni sem, hanem tényleg élni hűségben, csak az a kérdés, létezik-e egyáltalán ez a férfitípus???

Vagy ők már mind házasok? :) :(

2016. szept. 15. 10:32
 5/18 anonim ***** válasza:
98%

Van az az alacsony színvonal, ahol ez elfogadott.

Neked el kell dönteni, hogy ebbe a körbe akarsz-e tartozni, vagy van tököd/gerinced és nem kell a végén az a nagy economist bullshit- nem fog rombadőlni a nemzetgazdaság, ha nem magyarázod meg a félred..gást és némileg magasabbra pozícionálod magad, mint az állatok.

2016. szept. 15. 10:33
 6/18 A kérdező kommentje:

2-es, 3-as, örülök, hogy férfiként így vélekedtek erről.

Egyetértek, az ember azt adja a másiknak, amire a maga számára is vágyik. Ha hűség, akkor az.

És azzal is, hogy előbb lépek ki, minthogy félrelépés legyen, ha már nem működik a kapcsolat...

2016. szept. 15. 10:39
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Baromság. Nincs semmiféle vadászösztön meg férfi természet. Aki normális és szereti/tiszteli a párját annak eszében sincs megcsalni. Ennyi, kár ezt ragozni. Bár aki ilyeneket mond meg állít, amiket te leírtál értelmes ember nem lehet.
2016. szept. 15. 10:42
 8/18 anonim ***** válasza:
29%

Nahát, milyen érdekes, én is olvastam két cikket a héten!

Az egyik arról szólt, hogy a nők ösztönösen azzal kötik össze az életüket, ami mellett biztonságban vannak. Régen is így volt, és ma is, csak nem a legjobb vadászt keresik, ha nem a gazdag papákat, akik mindent meg tud venni, és nem kell félni, hogy félrelép.

De az utódnemzéshez ösztönösen a legjobb géneket keresik, főleg peteérés során. Ezért van az, hogy a gyerek meg a fiatal kertészre hasonlít...

Illetve a másik cikk arról szólt, hogy minden nő genetikailag hűtlenségre van kódolva. Szükségük van egy "tartalékra", hogy a családfenntartót éri valami, legyen aki vadászik és megvédi a családot: illetve legyen akihez költözhet és segít eltartani a gyerekeket, mert ugye kijöttünk a barlangból.

Szóval ha a pasikat hajthatja az ösztöne, és ezt el kell így fogadni, akkor azt hiszem, azzal sincs semmi baj, ha nőket hajtja az ösztöne, és nem is akarnak ezen uralkodni. Úgy szép az élet, ha zajlik.

Vagy lehet úgy élni, mint a cigányoknak meg az araboknak, mert ők ugye olyan fejlettek társadalmilag, hogy a férfi azzal és úgy és akkor kefél, ahol rájön, hírből nem ismerik a hűséget, a nőket viszont agyon is ütik, ha kiderül, hogy félrekacsintott. Sőt, sokszor a gyanú is elég.

Azt hiszem, ebből sejthető is, hogy mennyire tartom fejlett, haladó gondolkodásnak ezt a fajta viselkedést.

2016. szept. 15. 11:04
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

Nézd, nincs 2 egyforma ember, és egyforma fejlődés:

Van egy jó barátom, minden rendben van velem, kivétel,

hogy nagy nőcsábász. Normálisan néz ki, a dumájától

elolvadnak a csajok, és az ágyában kötnek ki.

Igen ám, de összejött egy nővel, aki nem egy topmodell,

10 éve vannak együtt, egyszer nem csalta meg, van egy

közös gyerekük, aki 2 éves már.

Tehát ha találsz egy olyan nőt pasiként, akit szeretsz,

akkor nem feltétlen kell félrekefélni :)

Szabadúszó problémamegoldó voltam régen. Kb 15 éve

volt olyan, hogy éjfélkor felkeltettek telefonon,

mert bedöglött egy rendszer, hangtechnika, és a

lányok a night clubban csak nézik a rudat, mert

táncolni nincs mire. Elég korrekt hely volt, jöttek

a csajok, amikor javítottam, próbáltak kedveskedni,

free ajánlatok, stb, de volt barátnőm, és nem lett

volna fair. Pedig 10000%, hogy nem tudta volna meg,

hogyha bármi is történik.

Ez pedig a beállítottság kérdése :)

Persze ismerek olyan embert is, aki a tükörpontyot

is a f4szára húzná... van ellenpélda bőven :)

2016. szept. 15. 11:22
 10/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom, ki volt az, aki az automata szójavítást beletette a windowsba, nem elég a telefonon....

Első bekezdésbe a "velem" helyett "vele"-t írtam,

és csak elküldés után vettem észre, hogy kicserélte,

mert a windows jobban tudja, mit akarok írni... WÁÁÁÁ

2016. szept. 15. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!