Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg 30-as férfiak, válaszolnátok néhány kérdésemre?
Összejönnétek egy 158 cm, 20 éves lánnyal, aki a magassága miatt fiatalabbnak néz ki, abban az esetben, ha 183cm magasak lennétek?
Illetve ha összejönnétek egy ennyivel fiatalabb lánnyal, az milyen lenne? Komolyabb, aki elég "érett" lenne hozzátok, vagy aki tud komoly is lenni, de általában kicsit szórakozottabb (viccelődő, szeleburdi, stb.)?
Szóval fiatalabb is egy jó 10 évvel és alacsonyabb is, ez lehet kizáró ok, vagy mindegy?
Én magasabb is vagyok ennél. Igen, összejönnék, sem a magasság, sem a kor önmagában még nem lenne probléma.
Hogy milyen lenne, azt csak akkor tudod meg, ha kipróbáljátok.
Ha emberileg és az ágyban jól kijövünk,akkor simán.
Kicsit lehet szeleburdi, de azért lehessen vele komoly dolgokról is beszélni,mert nem az apja akarnék lenni.
Vicces? Persze. Nem bírom az olyan nőket,akiknek nincs humoruk.
Én 186 magas vagyok és a legutóbbi barátnőm nálad fiatalabb volt.
25 éves kor felett minden lány tőlem akar családot mintha éreznék hogy mit nem akarok.
Ezért nekem a lány minél fiatalabb annál jobb.
A 158-as magasság nem akadály ha a lány csinos hozzá.
Belső tulajdonságok amiket leírtál rendben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!